Γιάννης Βογιατζής για Τόλη Βοσκόπουλο: “Γύρισε το κεφάλι κι έφυγε! Πήρε μαζί του το μυστικό”

Ο Γιάννης Βογιατζής υπήρξε ένα από τα αστέρια της δεκαετίας του 1960. Ως τραγουδιστής δραστηριοποιήθηκε σε όλους τους χώρους όπου λειτουργούσε το τραγούδι, στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στο ραδιόφωνο.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής εδώ και πολλά χρόνια απέχει από τον καλλιτεχνικό χώρο. Για την ζωή που έχει δημιουργήσει αλλά και για την σχέση του με τον θάνατο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Χωρίς το κτήμα στην Κερατέα, δεν θα ζούσα, έχει καθαρό αέρα, θα έπρεπε κανονικά να… ακολουθήσω τους συνάδελφους μου στα 88 μου. Τον περιμένω τον θάνατο. Έχασα και τον αδελφό μου προ ενός έτους, το έχω πια συνειδητοποιήσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ζωή μου, τα κατάφερα με την αγάπη του κόσμου».

Όσον αφορά την απόφαση του να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την σύζυγό του έπειτα από 25χρονια πολιτικού γάμου, δήλωσε πως: «Κλείνουμε 52 χρόνια με την σύζυγό μου, κάναμε πρώτα πολιτικό γάμο στο New Jersey το 1978 και μετά θρησκευτικό το 2007».

«Από τις πρώτες συμβουλές που άκουσα ήταν του Νίκου Γούναρη, που είπε να έχω τον νου μου για την κατηφόρα που έρχεται οπωσδήποτε. Έπαιζαν τότε σε μισή ώρα στο ραδιόφωνο 5 τραγούδια μου και επειδή νόμιζα ότι θα με φθείρει, ζήτησα να μην με βάζει τόσο», είπε στην συνέχεια.

Αναφορικά με την διακοπή της φιλίας του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αποκάλυψε πως: «Με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήμασταν φίλοι, ήρθε μια στιγμή που σταμάτησε η φιλία μας, τον ρώτησα, γύρισε το κεφάλι κι έφυγε. Ακόμα δεν ξέρω, το πήρε μαζί του το μυστικό, αλλά δεν με ενοχλεί που δεν έμαθα. Όταν έφυγε από τη ζωή πικράθηκα».

 

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.