Γιατρός κατά Αδ. Γεωργιάδη: «Ούτε να το σκέφτεσαι, όχι στο όνομά μου»

«Αν υπάρχουν άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια φταίνε κάποιοι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη – Επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας έκλεισε έξι νοσοκομεία»…

Με μια ανάρτηση ποταμό στο facebook, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και της καταστροφικής θητείας του στο υπουργείο Υγείας , ο γιατρός Μανώλης Φραγκάκης υπενθυμίζει στον υπουργό Ανάπτυξης για ποιο λόγο δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες και στους υγειονομικούς.

Πριν λίγες μέρες ο Μ. Φραγκάκης απευθυνόμενος σε όσους διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο, τόνισε ότι καταλαβαίνει τον φόβο τους, αλλά ο φόβος των υγειονομικών απέναντι στα προβλήματα που αφήσει ο κορωνοϊός στον ανθρώπινο οργανισμό είναι μεγαλύτερος.

Το μήνυμα του Μανώλη Φραγκάκη και η αγωνία του για τον εμβολιασμό, άγγιξε πλήθος κόσμου με αποτέλεσμα αρκετά μέσα να αναδημοσιεύσουν την ανάρτηση του γιατρού, κάτι που όπως αναφέρει σε επόμενη ανάρτηση τον έκανε χαρούμενο.

Όμως η αναδημοσίευση από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προκάλεσε την οργή του κρητικού γιατρού.

Ο Μ. Φραγκάκης απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, σε επόμενη ανάρτησή του, επισημαίνει πως «δεν μπορεί να επικαλείται για αυτά που θέλει να πει, ούτε εμένα ούτε κανέναν από τους υγειονομικούς των οποίων τη ζωή και το έργο περηφανευόταν ότι δυσκόλεψε κατά την καταστροφική θητεία του στο υπουργείο Υγείας».
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας έκλεισε έξι νοσοκομεία, φωνάζοντας κιόλας ότι δεν πρέπει να του κλέψει την ιδέα η τρόικα γιατί η ιδέα ήταν δική του» γράφει χαρακτηριστικά.

Και μάλιστα εξηγεί πως «ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας είχαμε κουμπαρά στο δωμάτιο των γιατρών του ΤΕΠ, για να αγοράζουμε γάντια από το απέναντι φαρμακείο. Η πρόταση μου σε κάθε κ. Γεωργιάδη είναι να εκμεταλλευτεί αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τη δημόσια υγεία για να σωπάσει».

«Αν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια, ερπετά και χαράγματα, δεν είναι γιατί γεννήθηκαν συνωμοσιολόγοι. Είναι γιατί κάποιοι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη τους στέρησαν την άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία, την ενημέρωση και την κατοχύρωση της σχέσης εμπιστοσύνης με το σύστημα υγείας και τους γιατρούς» γράφει με αυστηρό ύφος ο Μανώλης Φραγκάκης.

aftodioikisi.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.