Γιώργος Αυτιάς: Πώς θα αντιμετωπίσει την κατακόρυφη πτώση της τηλεθέασης

Μία από τις χειρότερες χρονιές του, από άποψη τηλεθέασης, αντιμετωπίζει ο Γιώργος Αυτιάς, στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Ο άλλοτε βασιλιάς της ζώνης φαίνεται ότι φέτος με δυσκολία μπορεί να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές του, στο κοινό που ενδιαφέρει κυρίως τα τηλεοπτικά κανάλια. Μιλάμε φυσικά για το δυναμικό κοινό, το οποίο ο παρουσιαστής δυσκολεύεται να προσελκύσει φέτος όντας πολλές φορές τρίτος, οριακά πάνω από το πρωινό της ΕΡΤ.

Δείτε ακόμα:  Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά ως… υπάλληλος σε εταιρεία ειδών υγιεινής

Κάτι τέτοιο έγινε και στο πρωινό του Σαββάτου 16/10 όταν η εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ έφτασε με το ζόρι το 8,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ να φτάνει το 8%.

Ο ανταγωνισμός τον βρήκε να έχει απέναντί του το Μega Σαββατοκύριακο με διπλάσια ποσοστό, 16,7%, και το Τώρα ό,τι συμβαίνει του Open με 14,4% δείχνοντας να έχουν κερδίσει τη φετινή μάχη στο πιο… εμπορικό κοινό.

Δείτε ακόμα:  Δημοσιογράφος έκανε τον Karate Kid ενώ ήταν στον αέρα του Γιώργου Παπαδάκη! (βίντεο)

Θα είναι το οριστικό τέλος του Γιώργου Αυτιά από την πρωινή ζώνη ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου ή υπάρχουν ελπίδες να γυρίσει και αυτή την παρτίδα; Το σίγουρο είναι ότι διατηρεί ένα σταθερό κοινό, κυρίως υπερήλικες, οι οποίοι του δίνουν ένα 20% στο γενικό σύνολο, το θέμα είναι όμως η προσέλκυση των νεαρότερων τηλεθεατών για να σώσει τη χρονιά και αυτό προς το παρόν φαίνεται ακατόρθωτο.

dailymedia.com.gr