Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Νιώθω ακόμη πόνο για την απώλειά του, δεν τελειώνει αυτό»

Έξι μήνες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Πάνου Νάτση και ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα αναφέρθηκε στον νεαρό ηθοποιό που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Ο Πάνος Νάτσης είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σέρρες». Άραγε σκέφτηκε ότι δεν έπρεπε να βγει το έργο τη δεδομένη χρονική στιγμή;

«Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Αντίθετα, υπήρχε ένας λόγος παραπάνω για να βγει στον αέρα η σειρά. Είναι η τελευταία εικόνα που έχουμε από τον Πάνο και δεν θα την κρύβαμε σε ένα συρτάρι. Κάθε φορά που πήγαινα για να δω ένα επεισόδιο μονταρισμένο, ένιωθα μεγάλη ανυπομονησία γιατί θα έβλεπα και κάτι καινούριο από τον Πάνο. Θυμάμαι τη στενοχώρια μου όταν επρόκειτο να δω το δέκατο επεισόδιο, στο οποίο δεν υπήρχε πια συνέχεια του Πάνου.

Κόσμος που ίσως να μην είχε παρακολουθήσει τις δουλειές του διαπίστωσε πόσο εξαιρετικός ήταν σε μία πολύ ωραία δουλειά. Αυτό που μας άφησε πίσω είναι μια υπέροχη ερμηνεία. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος ο Πάνος κι όλοι χαρήκαμε που τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε» απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε κρατήσει μέσα μας κάτι από τη φιλοσοφία του και τον τρόπο σκέψης του. Πάντα μας έλεγε να μην στενοχωριόμαστε. Το έλεγε σε εμάς αλλά ο ίδιος πολλές φορές στενοχωριόταν. Νιώθω ακόμη πόνο για την απώλειά του, δεν τελειώνει αυτό. Εξακολουθείς να το ζεις, να το βιώνεις. Είμαστε φίλοι με όλα τα παιδιά της παράστασης (Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του), με τα οποία συνεργαζόμασταν τρία χρόνια. Όταν μαζευόμαστε, τον μνημονεύουμε τον Πάνο, λέμε ιστορίες και νιώθουμε σαν μην ήρθε απλώς στη συνάντησή μας» πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Πάνο Νάτση.

tlife.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.