Γιώργος Κιμούλης: Δεν επιστρέφω στο θέατρο, γιατί δεν έφυγα ποτέ

Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρος του. Ενώ δέχτηκε ερώτηση σχετική με την επιστροφή του στο θέατρο, όπου έδωσε την άμεση απάντησή του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε πως δεν έφυγε ποτέ από το θέατρο για να πρέπει να επιστρέψει τώρα με τη νέα του παράσταση. Όπως τόνισε ο Γιώργος Κιμούλης: «Έχω ακούσει αυτό το περί επιστροφής. Κάποιος επιστρέφει όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου. Δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο, τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Ολοκληρώθηκε η ταινία και αποφάσισα να κάνω αυτό το οποίο θα έκανα πριν μας κλείσουν τα θέατρα», ήταν το σχόλιό του για τη νέα του θεατρική δουλειά.

Παράλληλα συνέχισε μιλώντας έμμεσα για τις καταγγελίες που έχει δεχτεί για κακοποιητική συμπεριφορά σε ηθοποιούς με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν: «Το παρελθόν εμφανίζεται όσο καλά και αν είναι θαμμένο και κρυμμένο. Η πιο καλή στάση είναι να μην θάβεις πράγματα, αλλά να αντιμετωπίζεις τα πράγματα στον παρόντα χρόνο, διότι τα πράγματα δεν διορθώνονται. Είναι λάθος αυτό που θεωρούν πολλοί άνθρωποι πως το μέλλον είναι συνεργείο του παρελθόντος», είπε για όσα δεν μπορούν πια να αλλάξουν ό,τι και να γίνει στο μέλλον.

Ο Γιώργος Κιμούλης έκανε λόγο για την ανάγκη του συλλογικού πνεύματος στις δουλειές των θιάσων και όχι του ατομικού, προκειμένου να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα προς τον θεατή: «Κάνουμε τέχνη πληθυντικού αριθμού, η συλλογικότητα στην δουλειά του ηθοποιού είναι το πιο αναγκαίο σε αυτήν την δουλειά, αλλά είναι δύσκολο να επιτευχθεί, ιδίως στη σημερινή εποχή που ο άνθρωπος πιστεύει πως ό,τι συλλογικό σχεδόν κονιορτοποιεί το ατομικό του. Έχει πειστεί ο σύγχρονος άνθρωπος ότι η συλλογικότητα μπορεί να διαλύσει την προσωπικότητά του, την αυτονομία του. Λάθος και ελπίζω οι καινούριες γενιές να το καταλάβουν αυτό και να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία», πρόσθεσε η ηθοποιός σχετικά με την αλλαγή στη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του χώρου τη δουλειά τους.

Όσα είπε στη συνέντευξή του ο Γιώργος Κιμούλης:

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.