Γιώργος Λιάγκας: “Με βρίζει ο κόσμος στον δρόμο…”

Μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την τηλεφωνική σύνδεση με τον καλό φίλο και συνεργάτη του Τριαντάφυλλου, Δημήτρη Βραχάμη.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού δήλωσε πως ο κόσμος… τον βρίζει στον δρόμο γιατί δεν υποστηρίζει τον τραγουδιστή στο Survivor! Από την άλλη, ο φίλος του αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

«Με βρίζουν ο κόσμος στον δρόμο που δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούω. Τι τέλεια μωρέ βλέπεις τον Τριαντάφυλλο; Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός! Δεν το κρίνω ως καλό ή κακό, αλλά είναι ηθοποιός» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει πρωταγωνιστής του Prison Break -«Είμαι αυτιστικός»

«Ο καθένας έχει την άποψη και τη γνώμη του. Είναι ένα ριάλιτι, το οποίο δεν είναι ζωντανό και έχει σκηνοθέτες από πίσω του. Είναι παίκτης ενός ριάλιτι. Η κόντρα έχει δημιουργηθεί γιατί αυτή τη στιγμή είναι ο πιο γνωστός στο παιχνίδι και ο πιο ακριβοπληρωμένος. Θα πει ο ίδιος πόσα παίρνει όταν βγει και αν το θέλει. Παίρνει αρκετά χρήματα, αυτό ξέρω. Πάνω από 5.000 ευρώ… Ο τραυματισμός του είναι πραγματικότητα, δεν το παίζει. Δεν γίνεται να είμαστε συμπαθείς σε όλον τον κόσμο» αποκάλυψε ο Δημήτρης Βραχάμης.

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Απέργης: «Ήρθαμε στην Ελλάδα επειδή η Αλβανία διαλυόταν τότε»

tlife.gr