Γιώργος Μαρίνος: Επίθεση στην Άννα Φόνσου – «Δεν είναι φίλη του» (video)

Την παρέμβαση εισαγγελέα έχει ζητήσει η ηθοποιός Άννα Φόνσου όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Γιώργου Μαρίνου.

Τη δική του απάντηση στην Άννα Φόνσου έδωσε ο άνθρωπος που φιλοξενεί και φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο εδώ και καιρό.

«Η Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και είναι επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφήσει χώρο για τους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει τόσο μεγάλη καριέρα και να τον έχει κάνει νούμερο», δήλωσε στο star.gr.

Στη συνέχεια, δήλωση έκανε και η Άννα Φόνσου: «Δεν ήμουν φίλη με τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά τον φιλοξένησα στο σπίτι του ηθοποιού. Δεν αμφισβητώ ότι είναι φίλος του 40 χρόνια, εγώ το έκανα από ενδιαφέρον και θέλω να δώσω ένα τέλος σε αυτό».

Τι ζήτησε η Άννα Φόνσου

Η γνωστή ηθοποιός έστειλε επιστολή στην πρώην υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, ζητώντας να παρέμβει εισαγγελέας, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Μαρίνο, καθώς ο άνθρωπος που τον φιλοξενεί τον έχει ξεκόψει από κάθε άλλον άνθρωπο.

Μάλιστα σημειώνει πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που την απείλησε πως «θα της κόψει τα πόδια αν προσπαθήσει να επικοινωνήσει ξανά με τον Γιώργο Μαρίνο».

Η Άννα Φόνσου παλαιότερα τον είχε βοηθήσει να φιλοξενηθεί για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» από το οποίο όταν αποχώρησε, οδηγήθηκε σε ένα σπίτι στη Βάρκιζα το οποίο λέγεται πως ανήκει στον κύριο που έχει αναλάβει τη φροντίδα του, κρατώντας τον μακριά από όλους.

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία.

Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω», δηλώνει στην εφημερίδα «Espresso».

«Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα», λέει από τη μεριά του ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ.

neaselida.gr