Γιώργος Παπαγεωργίου: «Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε να λένε ότι ο γάμος είναι τον Ιούνιο»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

«Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια σειρά μυστηρίου, αστυνομικού σασπένς, στην οποία έχουμε την ιστορία εξαφάνισης μιας κοπέλας, εγώ είμαι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της. Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας, είναι διπολικός, είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη μελέτη στην προετοιμασία για το πώς θα αποδοθεί σωστά», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου συνέχισε: «Ένιωθα πιο ασφαλής στην κωμωδία αλλά τα τελευταία χρόνια μου προτείνουν συνέχεια δραματικούς ρόλους.

Δείτε ακόμα:  Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από την καταστολή ο παρουσιαστής

Στην Λυσιστράτη μου είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης να ξεκινήσω με έναν καβγά με ηθοποιό που καθόταν στο κοινό. Εξαγριώθηκε 10.000 κόσμος. Η μπάντα μου, οι Polkar είναι το παιδάκι μου, το αντικαταθληπτικό μου, δεν θα ένιωθα τόσο πλήρης χωρίς του Polkar».

Μιλώντας για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είπε: «Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη. Ένα μεγάλο πάρτι με φίλους.

Δείτε ακόμα:  Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό

Ο γάμος ήταν πολιτικός και δεν είχαμε ρύζι. Όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας έλουσαν με σακιά από ρύζι. Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε να λένε ότι ο γάμος είναι το Ιούνιο. Έπαιρναν οι φίλοι μας και ρωτούσαν γιατί δεν τους το είπαμε».

newsit.gr