Γιώργος Πρίντεζης: Ραγίζει καρδιές με τον θάνατο του πατέρα του! «Τον θέλω ξανά δίπλα μου έστω για λίγο…»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ράγισε καρδιές με τον θάνατο του πατέρα του, καθώς δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μεγάλη απώλεια.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού συγκίνησε με τα λόγια του!

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε συνέντευξη στο «Esquire» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή!

Για τη Σύρο: «Η Σύρος είναι το νησί του πατέρα μου και όλες οι αναμνήσεις από εκεί είναι πάρα πολύ όμορφες. Ό,τι έχει να κάνει με τη Σύρο μου προκαλεί ιδιαίτερα συναισθήματα. Ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο πολύ αγαπώ αυτό μέρος και ότι προσπαθώ από τη θέση μου να το βοηθάω με όποιο τρόπο μπορώ».

Για την προσωπική του ζωή: «Μέχρι τα 25 μου δεν είχα βάλει γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου, ούτε μια μπύρα, ούτε καν για να δοκιμάσω. Δεν έχω ξενυχτήσει ούτε έχω φάει περισσότερο από όσο πρέπει, ποτέ σε όλη μου τη ζωή, όταν είναι παραμονή ή προπαραμονή αγώνα. Πάντα πίστευα ότι έτσι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να παίξω μπάσκετ, αν και μετά τον αγώνα συνήθιζα να βγαίνω, γιατί μου αρέσει να έχω μέτρο».

Για τον πατέρα του: «Θα αντάλλασσα οποιοδήποτε ψυχικό ή υλικό αγαθό γα να έχω ξανά δίπλα μου έστω για λίγο τον πατέρα μου. Το κενό της απώλειας δεν φεύγει ποτέ. Με τον καιρό συμβιβάζεσαι. Θα ήθελα να του δείξω πόσο έχω αλλάξει εγώ αυτή την τελευταία τριετία, πόσο πιο καλός καπετάνιος έχω γίνει, θα ήθελα να δει την εγγονή του, που του μοιάζει, αλλά και το τι έχω κάνει με την ομάδα».

youweekly.gr