Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι θυμωμένος με τη μαμά μου που τα παράτησε και έφυγε»

“Τα παράτησε. Τα άφησε, αφέθηκε και έφυγε” παραδέχθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην μητέρα του για την οποία ακόμη και σήμερα αισθάνεται θυμό που έφυγε από τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους εξομολογήθηκε πως «στους γονείς μου θα μπορούσα να σκεφθώ να αφιερώσω το τραγούδι που γράψαμε μαζί με την Εύη Δρούτσα και το είπε ο Πασχάλης Τερζής, «Ο δικός μου δρόμος». Πραγματικά αυτοί οι δυο άνθρωποι, ενώ ήταν μαζί, ακολουθούσαν ο καθένας τον δικό του δρόμο».

«Ήταν δύο αντίθετοι χαρακτήρες, για αυτό προφανώς δεν άντεξαν και πολύ μαζί. Δηλαδή θεωρώ και την αρρώστια επιλογή για να πω την αλήθεια».

«Από μένα εξαρτάται αν θέλω να τα παρατήσω ή όχι. Η μαμά μου τα παράτησε και έφυγε. Είμαι θυμωμένος μαζί της ακόμα. Της το κρατάω και θα της αφιέρωνα τον «Θυμό». Δηλαδή αλήθεια είμαι θυμωμένος που τα παράτησε και έφυγε. Τα παράτησε. Τα άφησε, αφέθηκε και έφυγε» συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους στο μαγκαζίνο της Ζωής Κρονάκη στη δημόσια τηλεόραση.

 

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.