Γιώργος Τράγκας: Εγώ, η Άννα, ο Τσιτσιπάς και το bullying του Μητσοτάκη

Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος των Ελεύθερων Ανθρώπων, Γιώργος Τράγκας, απαντά με ένα μικρό σημείωμά του στην ηθοποιό Άννα Φόνσου που ανακοίνωσε ότι διώχνει από το Σπίτι του Ηθοποιού, το οποίο διευθύνει αυτή την στιγμή δύο συναδέλφους της γιατί δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19.

«Παρακολούθησα τη συνέντευξη της παλαιάς φίλης μου, Άννας Φόνσου, σε ένα κανάλι. Άκουσα να λέει πως οι δύο ηθοποιοί (Γιώργος Παλαιολόγου, Μαρίνα Νικολαΐδου) που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, θα φύγουν. Υπάρχει νόμος. Αναρωτήθηκα, που θα πάνε να μείνουν (dura lex, sed lex).

Μετά διάβασα τη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά που λέει ότι “δεν θα κάνει το εμβόλιο μέχρι να καταστεί υποχρεωτικό”. Αυτός, με rapid test μπορεί να παίζει τένις σε όλα τα γήπεδα του κόσμου και να κοιμάται όπου θέλει.

Ο κ. Γιώργος Παλαιολόγου και η κ. Μαρίνα Νικολαΐδου, πρέπει να ψάξουν για να βρουν κατάλυμα. Είναι θύματα ενός υγειονομικού bullying. “Τριάντα χρόνια παλεύω γι αυτό το σπίτι”, είπε η κ. Άννα Φόνσου στην TV. Τι σημασία, Άννα μου, έχουν δύο άνθρωποι… Μήπως ως ηθοποιός θα έπρεπε να αντισταθείς περισσότερο στο υγειονομικό bullying του κ. Μητσοτάκη; Ηθοποιός σημαίνει φως.

Δείτε ακόμα:  Πιτσιρικάς σκηνοθέτησε «ληστεία» και αυτομαχαιρώθηκε για να συγκινήσει την πρώην του

Δεν σημαίνει πετάω ανθρώπους στη θάλασσα, επειδή το θέλει μία τυραννία. Άλλωστε, εκεί στην TV, Άννα μου, άφησες να εννοηθεί, εν προλόγω, ότι τίποτα δεν πήγε καλά αυτή τη χρονιά στον τόπο».

pronews.gr