Γιορτάζουμε το Πάσχα με λουλούδια από το ανθοπωλείο “Νούφαρο” της Κατερίνας Λύγκου

Είτε ψάχνετε την τέλεια σύνθεση για να στολίσετε την εκκλησία της ενορίας σας είτε απλά ένα πολύχρωμο και μυρωδάτο μπουκέτο για να προσθέσετε λίγο χρώμα στο σπίτι σας, έχουμε την καλύτερη επιλογή από Πασχαλινά λουλούδια στην αγορά! Εδώ στη Ραφήνα, το ανθοπωλείο “Νούφαρο” της Κατερίνας Λύγκου σας περιμένει…

Όπου και αν βρίσκονται οι αγαπημένοι σας, κοντά ή μακριά, στείλτε τους λουλούδια και δώρα του Πάσχα και κάντε τους να αισθανθούν ευλογημένοι και αγαπητοί.

Έχει γίνει παράδοση να δίνουμε Πασχαλινά δώρα στους αγαπημένους μας όπως για παράδειγμα σοκολατένια αυγά, και τα παραδοσιακά λουλούδια του Πάσχα. Μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα λουλούδια, φυτά και δώρα από το ανθοπωλείο μας που είναι ανοιχτό κάθε μέρα για να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας.

Το καλύτερο είναι ότι όλα τα μπουκέτα του Πάσχα μπορούν να παραδοθούν απευθείας στην πόρτα του παραλήπτη σας! Προσφέρουμε επίσης την ίδια μέρα παράδοση λουλουδιών σε πολλά από τα λουλούδια μας για το Πάσχα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν χρειάζεστε ένα δώρο τελευταίας στιγμής.

Ανθοπωλείο «Νούφαρο»

Χρυσοστόμου Σμύρνης (στο γεφυράκι)
Ραφήνα, τηλ. 2294 025440

Eπίσης πανέμορφες λαμπάδες, μπαλόνια και καινούργια γκάμα με αρωματικά κεριά είναι μερικά από όσα μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα του Παύλου Καρβελά, που βρίσκεται κι αυτό στο γεφυράκι στη Χρυσοστόμου Σμύρνης, ακριβώς δίπλα από το ανθοπωλείο “Νούφαρο¨.

Το κατάστημα έχει προϊόντα που έχουν κάνουν με τον γάμο, την βάφτιση και είδη δώρων.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης 2294401679.