Γιορτάζουμε το Πάσχα με λουλούδια από το “Νούφαρο”

Είτε ψάχνετε την τέλεια σύνθεση για να στολίσετε την εκκλησία της ενορίας σας είτε απλά ένα πολύχρωμο και μυρωδάτο μπουκέτο για να προσθέσετε λίγο χρώμα στο σπίτι σας, έχουμε την καλύτερη επιλογή από Πασχαλινά λουλούδια στην αγορά! Εδώ στη Ραφήνα, το ανθοπωλείο “Νούφαρο” της Κατερίνας Λύγκου σας περιμένει…

Όπου και αν βρίσκονται οι αγαπημένοι σας, κοντά ή μακριά, στείλτε τους λουλούδια και δώρα του Πάσχα και κάντε τους να αισθανθούν ευλογημένοι και αγαπητοί.

Δείτε ακόμα:  “Καλή Καρδιά” του Νικόλα! Για μερακλήδες...

Έχει γίνει παράδοση να δίνουμε Πασχαλινά δώρα στους αγαπημένους μας όπως για παράδειγμα σοκολατένια αυγά, και τα παραδοσιακά λουλούδια του Πάσχα. Μπορείτε να αγοράσετε τα καλύτερα λουλούδια, φυτά και δώρα από το ανθοπωλείο μας που είναι ανοιχτό κάθε μέρα για να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας.

Το καλύτερο είναι ότι όλα τα μπουκέτα του Πάσχα μπορούν να παραδοθούν απευθείας στην πόρτα του παραλήπτη σας! Προσφέρουμε επίσης την ίδια μέρα παράδοση λουλουδιών σε πολλά από τα λουλούδια μας για το Πάσχα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν χρειάζεστε ένα δώρο τελευταίας στιγμής.

Δείτε ακόμα:  7 πρακτικές για μία απολαυστική φωτιά με καυσόξυλα

Eπίσης πανέμορφες λαμπάδες, μπαλόνια και καινούργια γκάμα με αρωματικά κεριά είναι μερικά από όσα μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα του Παύλου Καρβελά, που βρίσκεται κι αυτό στο γεφυράκι στη Χρυσοστόμου Σμύρνης, ακριβώς δίπλα από το ανθοπωλείο “Νούφαρο¨.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του, τον τελευταίο καιρό με σκοπό να ομορφύνει την Ραφήνα με προϊόντα που έχουν κάνουν με τον γάμο, την βάφτιση και είδη δώρων.

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης 2294401679.

Ανθοπωλείο «Νούφαρο»

Δείτε ακόμα:  Μονωτική Ραφήνας: Μόνωση ταράτσας με Hyperdesmo, η προσφορά του μήνα

Χρυσοστόμου Σμύρνης (στο γεφυράκι)
Ραφήνα, τηλ. 2294 025440