Γύρο συναντήσεων με όλους τους υποψήφιους δημάρχους Ραφήνας-Πικερμίου, πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος μονίμων κατοίκων Διώνης, «Ωκεανίς»


Έχοντας ουσιαστικά εισέλθει στην προεκλογική περίοδο ενόψει των επικείμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ο Σύνδεσμος «ΩΚΕΑΝΙΣ» ξεκινάει ένα πρώτο γύρο συναντήσεων με όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους δημάρχους Ραφήνας – Πικερμίου που επιθυμούν.


Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι κατ’ αρχάς μία σύντομη γενική συζήτηση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την αλληλοενημέρωση επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας στα στενά γεωγραφικά όρια της Διώνης, αλλά και ταυτόχρονα πώς αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό των έργων και της ανάπτυξης του ανατολικού τομέα της Αττικής.

Στα πλαίσια αυτά, ο Σύνδεσμος «ΩΚΕΑΝΙΣ» έχει ήδη συναντηθεί με τον κ. Α. Βασιλόπουλο, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης» και τον κ. Δ. Φαφούτη, επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Δημιουργίας» και στελέχη τους.

Ο Σύνδεσμός μας, σε δεύτερη φάση και πλησιέστερα στον χρόνο των εκλογών, προτίθεται να προσκαλέσει όλους τους υποψηφίους δημάρχους Ρ.Π., για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί συγκεκριμένης ατζέντας θεμάτων, που έγκαιρα θα ανακοινώσει.

Ο Σύνδεσμος «ΩΚΕΑΝΙΣ», με την κίνηση αυτή, επιδιώκει να παρουσιάσει τα προβλήματα της Διώνης, μεγάλα και μικρά, σε πραγματική βάση, όπως αυτά τα βιώνουν οι κάτοικοί της στην καθημερινότητά τους, να προτείνει λύσεις και νέες ιδέες και έτσι να συνεισφέρει στην ουσιαστική ένταξη των προβλημάτων αυτών προς επίλυση, στον σχεδιασμό και στην κατάστρωση των προεκλογικών προγραμμάτων των υποψηφίων, ρεαλιστικά αλλά και ταυτόχρονα δεσμευτικά.

Κατ’ εντολή του Δ.Σ.

Ανδρέας Ευαγγελίδης, Πρόεδρος
Σταύρος Τσογκανής, Γεν. Γραμματέας


Διαβάστε επίσης