Γηροκομείο – “κολαστήριο”: Με φωνές και βρισιές η αποχώρηση της ιδιοκτήτριας από τα δικαστήρια (φωτό & βίντεο)

Επεισοδιακή η αποχώρηση της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου – κολαστηρίου από το Δικαστικό Μέγαρο Χανίων. Η απολογία της ολοκληρώθηκε νωρίτερα το Σάββατο (12.02.2022).

Κατά την έξοδο της επικεφαλής του γηροκομείου της φρίκης από την εισαγγελία, Χανίων, συγγενείς θυμάτων την αποδοκίμασαν. Ο γιος μίας ηλικιωμένης που έχασε τη ζωή της στη δομή, φώναζε: «Πού είναι η μάνα μου, πού είναι η βέρα της», κατηγορώντας τις ιδιοκτήτριες ότι έκλεψαν τη νεκρή.

Το κλίμα φορτίστηκε εντονότερα όταν άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα «αθώοι, αθώοι» υπέρ του γηροκομείου, δεκάδες συγκεντρωμένων! Ωστόσο, οι δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο απέτρεψαν την εξάπλωση της έντασης.

Δείτε βίντεο:

Όπως σημειώνουν zarpanews.gr και cretrapost.gr, η ιδιοκτήτρια και η κόρη της απολογούνταν για περίπου 3,5 ώρες, ενώ η απόφαση για την προσωρινή κράτησή τους ή όχι θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση των απολογιών και των επτά κατηγορουμένων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Γηροκομείο στα Χανιά: Ποιοι απολογούνται στη συνέχεια

Υπενθυμίζεται ότι και οι επτά αντιμετωπίζουν βαριές ποινικές διώξεις και συγκεκριμένα κατηγορούνται για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία (σ.σ. αφορά περίπου 29 περιπτώσεις θανάτων και 8 απόπειρες), απάτης, πλαστογραφίας και περιπτώσεων χορηγήσεων και χρήσεων ψευδών ιατρικών πιστοποιητικών, έκθεσης από την οποία προήλθε θάνατος και παράβασης καθήκοντος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.