Γκάφα ολκής από 112: Έστειλε μήνυμα για… την περσινή κακοκαιρία! (βίντεο)

Μπέρδεψαν τις κακοκαιρίες στην Πολιτική Προστασία και το 112 και αντί για την «Αθηνά» προειδοποιούσαν τους κατοίκους της Κέρκυρας για τον «Ιανό».

Προειδοποίηση για την κακοκαιρία «Αθηνά» έστειλε το 112 στους κατοίκους της Κέρκυρας προειδοποιώντας τους για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν ξεκινήσει να πλήττουν το νησί.

Ωστόσο, το link που υπήρχε στο μήνυμα σύμφωνα με το CorfuPress οδηγούσε στις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας που είχαν σταλεί στους κατοίκους της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς το 2020 για την κακοκαιρία «Ιανός»!

«Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας – Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 6-10-2021, 21:55.

Δείτε ακόμα:  Σε αυστηρό lockdown τέσσερις φυλακές της χώρας – 3.000 οι κρατούμενοι… αρνητές του εμβολιασμού!

Προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν. Ασφαλίστε αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών» ανέφερε το μήνυμα και οδηγούσε ΕΔΩ.

Και μπορεί οι οδηγίες πάνω – κάτω σ’ αυτές τις περιπτώσεις να είναι ίδιες αλλά κάποιος θα έπρεπε να φτιάξει ένα επικαιροποιημένο κείμενο ώστε να μην δημιουργείται σύγχυση στους κατοίκους.

Δείτε ακόμα:  Τι λέει η 19χρονη που κατηγορείται ότι με κίνηση καράτε έριξε κάτω γιατρό που της ζήτησε rapid test

Τέλος, σύμφωνα με μαρτυρίες, το μήνυμα του 112 ήρθε μόνο σε μερίδα κινητών και, κυρίως, σε αριθμούς της Cosmote, με ορισμένους αναγνώστες του CorfuPress που έχουν λογαριασμούς στις άλλες δύο εταιρίες να ενημερώνουν ότι δεν έλαβαν το εν λόγω μήνυμα!