Γκέλυ Μαυροπούλου: Πέθανε μόνη και ξεχασμένη – Oι τελευταίες στιγμές της

Η Γκέλυ Μαυροπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 χρονών έχοντας μοναδική συντροφιά της ένα πεκινουά.

Η ηθοποιός έκλεισε τα μάτια της στο διαμέρισμα, όπου ζούσε στην πλατεία Αμερικής.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Βαρύ πένθος σήμερα για το καλλιτεχνικό μας χώρο τρεις πολύ αγαπημένοι άνθρωποι του χώρου μας δεν είναι πια κοντά μας ο σπουδαίος τραγουδιστής και ηθοποιός Τόλης Βοσκόπουλος που άφησε εποχή. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και γόνος σπουδαίας οικογένειας ηθοποιών, η Γκέλυ Μαυροπούλου και ο παλαίμαχος ηθοποιός και αγωνιστής της αριστεράς και των εταιρικών θιάσων Τάσος Παπαδάκης. Ποτέ δεν θα τους ξεχάσουμε για το έργο και τα μηνύματα που αφήσαν στις καρδιές μας».

Δείτε ακόμα:  Ανησυχία για τον Δάκη: «Ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον»

Η Γκέλυ Μαυροπούλου είχε πει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα: «Δεν χτυπάει ποτέ το τηλέφωνο. Ποτέ όμως. Ούτε από συγγενείς ούτε από φίλους. Όμως δεν νιώθω μόνη γιατί έχω το σκυλάκι μου. Αυτό με παρηγορεί, αυτό μου δίνει δύναμη να ζω»!

Τον περασμένο Νοέμβριο μια πτώση μέσα στο διαμέρισμά της φανέρωσε τη μεγάλη μοναξιά που βίωνε η πρωταγωνίστρια, αφού βρέθηκε στο νοσοκομείο, με το ΕΚΑΒ να ψάχνει για κάποιον δικό της συγγενή προκειμένου να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο. Μάταια όμως.

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Εκείνη, χτυπημένη και ανήμπορη να κουνηθεί, βρισκόταν για εικοσιτετράωρα σκεπασμένη με μια κουβέρτα περιμένοντας υπομονετικά στον κρύο θάλαμο του δημόσιου νοσοκομείου να την περιθάλψουν.

Όταν οι γιατροί της επέτρεψαν να πάρει εξιτήριο, οι γείτονες ήταν εκείνοι που τη φρόντιζαν, μέχρι να βρεθεί κάποια οικιακή βοηθός να την περιθάλψει, αφού η σύνταξη των 630 ευρώ δεν έφτανε ούτε για τα έξοδά της.

Η Γκέλυ Μαυροπούλου βυθισμένη στην άνοια που την ταλαιπωρούσε, έσβησε κρατώντας στα χέρια της μια οικογενειακή φωτογραφία που είχε με τη μητέρα της Μαρίκα Κρεβατά και τον πατέρα της, Άγγελο Μαυρόπουλο.

Δείτε ακόμα:  Στάθης Ψάλτης: Έγινε η εκταφή του ηθοποιού – Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη και η φωτογραφία από το μνήμα

gossip-tv.gr