«Γκρέμισε» το διαδίκτυο η τραπ απάντηση των Ράδιο Αρβύλα στο τραγούδι του τουρκικού στρατού

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα 24ωρα η εμπνευσμένη απάντηση των Ράδιο Αρβύλα στο βίντεο κλιπ που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στο οποίο εμφανίζονται να τραγουδούν σε τραπ ρυθμούς την…υπεροχή τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να φοβίσουν τους εχθρούς τους και προφανώς να στείλουν ένα μήνυμα στην Ελλάδα!

Η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα επινόησε την μουσική απάντηση της χώρας μας προς τις γελοίες απειλές και τους εκφοβισμούς η οποία κινείται επίσης σε τραπ ρυθμούς και τονίζει τις ικανότητες των ελληνικών δυνάμεων, που είναι σαφώς μεγαλύτερες.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω την ελληνική… διασκευή:

Να σκορπίσουν τον φόβο και τον τρόμο στους απανταχού εχθρούς τους και φυσικά στην Ελλάδα θέλουν οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας.

Σκέφτηκαν, λοιπόν, να βγάλουν με ένα διαφορετικό τρόπο τις πολεμικές τους «ιαχές» προς πάσα κατεύθυνση και να αποδείξουν ότι είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα τους.

Αυτό έγινε με την δημιουργία ενός…ραπ κομματιού αλλά και ενός βίντεο κλιπ να το συνοδεύει στο οποίο τραγουδούν με βροντερή φωνή και αποφασιστικότητα ναύτες, στρατιώτες και πιλότοι!

Oρισμένες σκηνές στον αέρα θυμίζουν αρκετά την ταινία Top Gun με τον Τομ Κρουζ.

Οι στίχοι κάνουν λόγο, φυσικά, για το ότι όλοι τους είναι έτοιμοι να «νικήσουν τον εχθρό».

Το σχετικό βίντεο, αν και προκαλεί το γέλιο, έχει δημοσιευθεί και στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού υπουργείου Άμυνας την 1η Ιανουαρίου 2023, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.