Γλυκά Νερά: Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη που δέχτηκε ο δολοφόνος της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ

Την πρώτη του επίσκεψη στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ, από συγγενικό πρόσωπο, είχε το απόγευμα του Σαββάτου ο δολοφόνος της Κάρολαιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τον συζυγοκτόνο επισκέφθηκε ο αδερφός του, που του πήγε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο για να διαβάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος διαβάζει το βιβλιίο του Νταβίντ Μπετκοβιτσι, Η προέλευση των πάντων.

Μάλιστα στο διπλανό κελί, κρατείται ο αστυνομικός που συνελήφθη για την διάπραξη 11 ενόπλων ληστειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Σημειώνεται πως ο Αναγνωστόπουλος, φέρεται να ανέφερε μέσα από το κελί, τη φράση,

Δείτε ακόμα:  Ξεκινούν τον Αύγουστο οι εργασίες κατασκευής αποχετευτικού δικτύου από την ΕΥΔΑΠ στη Λ. Λαυρίου

«Άντε να τελειώνουμε να πάω φυλακή να ασχοληθώ με την ανατροφή της κόρης μου». Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ξύπνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου και αυτή την ώρα έχει επισκεπτήριο από τον δικηγόρο του. Διαβάζει αντίγραφο της δικογραφίας και συζητούν για την στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί επίσκεψη από κάποιο συγγενικό του πρόσωπο, ενώ συχνά επικοινωνεί με διαφορά άτομα από το καρτοτηλέφωνο. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παραμένει ψύχραιμος, ενώ δεν έχει ζητήσει τίποτα περισσότερο από τα προβλεπόμενα.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Έπεσε το Instagram του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Διέγραψε τον λογαριασμό από την φυλακή;

lawandorder.gr