Γλυκά Νερά: «Δεν λέγεται στον αέρα αυτό» – Η πληροφορία για τον 32χρονο πιλότο (βίντεο)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Πρόεδρος Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ, ήταν ο πρώτος που έλεγε ανοικτά, ότι η υπόθεση με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, «έμπαζε νερά».

Το Σάββατο ο κ. Κατερινόπουλος μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο Πρόεδρος Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το έγκλημα και τον δράστη τον 32χρονο πιλότο:

Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο».

Δείτε ακόμα:  Δήμος Μαραθώνα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Παιδί & Θάλασσα 2021»

Ο κ. Κατερινόπουλος όμως θεωρεί ότι υπάρχει και… ουρά στην υπόθεση. Δεν έχει πειστεί ότι το κίνητρο της δολοφονίας είναι αυτό που λέει ο πιλότος και πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να κάνει ο ανακριτής. Θεωρεί ότι θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή μόλις αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος που έκλεισε το στόμα της Καρολάιν ο γυναικοκτόνος:

«Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά, γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Έπεσε το Instagram του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Διέγραψε τον λογαριασμό από την φυλακή;

Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους.

Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα».

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Ολοκληρώθηκε η επίστρωση με τσιμέντο της οδού Αγ. Γεωργίου - Συνδέει την περιοχή του Έτους με την Αγ. Κυριακή

«Λογικά πρέπει να υπάρχει συνέχεια», πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος, ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και όσα πιθανότατα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο του zappit:

thecaller.gr