Γλυκά Νερά: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι το παιδί θα μεγαλώσει με το δολοφόνο της κόρης μου»

Λίγο πριν συνεδριάσει η Εισαγγελία Ανηλίκων, η μητέρα της Καρολάιν, της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στέλνει μήνυμα μέσω του δικηγόρου της.

“Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι το παιδί θα μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου” παραδέχεται στον ΑΝΤ1, όπως μετέφερε στο Πρωινό η δημοσιογράφος Χρύσα Φώσκολου.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν θα επιμείνει στο να πάρει την ενός έτους Λυδία στην Αλόννησο, ενώ θα έχει την πλήρη στήριξη και των κατοίκων του νησιού.

“Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν μόνο να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του παιδιού τους”

Σκοπό της ζωής τους έχουν βάλει οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν την απόδοση δικαιοσύνης, αλλά και την ανατροφή της μικρής Λυδίας. “Φοβάμαι ότι τα πραγματικά περιστατικά, η συμπεριφορά και η εν γένει προσωπικότητα του κατηγορουμένου έχουν αποστερήσει από τον εκλεκτό συνάδελφο της υπεράσπισης το δικαίωμα ισχυρισμού ότι η εγκληματική πράξη έγινε εν βρασμώ ψυχής. Όταν μιλάμε για βρασμό ψυχικής ορμής, μιλάμε για αιφνίδια διέγερση συναισθήματος. Ένας άνθρωπος που κοιμάται πώς μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Είδατε εσείς έναν άνθρωπο να έχει το παραμικρό είδος ενσυναίσθησης όλες αυτές τις 37 ημέρες; Ή αντίθετα είδατε έναν άνθρωπο με έντονο υποκριτικό ρόλο, που οργάνωσε μία σκηνοθεσία, που επί 37 ημέρες αποπροσανατόλιζε την κοινή γνώμη, την οικογένεια και τις έρευνες των Αρχών», ανέφερε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Όπως ανέφερε ο κ. Χαρμάνης, το συγκλονιστικό για τη μητέρα της άτυχης Καρολάιν είναι ότι συνειδητοποίησε ότι αγκάλιαζε “τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της”. “Οι γονείς της κοπέλας δεν έχουν απαιτήσεις, θέλουν μόνο να δικαιωθεί το παιδί τους” σημείωσε ο κ. Χαρμάνης. Σε ό,τι αφορά το μέλλον της κόρης του ζευγαριού, της ενός έτους Λυδίας, ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν είπε «ότι εδώ μιλάμε για μία ευαίσθητη παιδική ψυχή. Εδώ δεν υπάρχουν αντιδικίες. Πρέπει να υπάρξει ένα πνεύμα συνεργασίας, ώστε να βρεθεί η καλύτερη και η ιδανικότερη λύση γι’ αυτό το παιδί. Όπως μου εκμυστηρεύθηκε η μητέρα της Καρολάιν, η σχέση της με τη μητέρα του δράστη ήταν άριστη και πιστεύω ότι συνεχίζει να είναι». «Εμείς εκφράσαμε τη θέση μας, τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού, μέχρι τα 2-3 έτη της, η Λυδία να μείνει με τη μητέρα της Καρολάιν, η οποία μου είπε “έχασα το παιδί μου, αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή”» ανέφερε ο κ. Χαρμάνης.

Δείτε ακόμα:  Νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η γειτόνισσα της Καρολάιν για την ημέρα που δολοφονήθηκε

Αναμένεται από ώρα σε ώρα η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας.