Γλυκά Νερά: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από νομικά παράθυρα», λέει ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου

O δικηγόρος του 33χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου μίλησε για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο “Πρωινό”.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τις 23 Ιουνίου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού κει μετά την απολογία του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η υπόθεση των Γλυκών Νερών συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς η τροπή και οι αποκαλύψεις για την εν λόγω υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Δείτε ακόμα:  Μετά τη Νέα Μάκρη, συνεχίζει η υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ και στον Βαρνάβα (φωτό)

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην πρωινή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά για τα πρώτα 24ωρα του δολοφόνου στη φυλακή αλλά και για τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, μεταξύ άλλων: “Αυτές οι 37 ημέρες ήταν γνώμονάς του, το παιδί. Ο πελάτης μου συνειδητοποίησε ότι κατέστρεψε την οικογένειά του και μετά τη ζωή του. Ο πελάτης μου λέει ότι η τιμωρία του, του αξίζει. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από νομικά παράθυρα. Το αν υπάρχει βρασμός ή όχι θα κριθεί από τη δικαιοσύνη. Ο πελάτης μου ομολόγησε πριν τεθεί οποιαδήποτε ερώτηση από τους αστυνομικούς”.

Δείτε ακόμα:  Γλύκα Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν έσπασε με τα χέρια της την επιγραφή με το μήνυμα του Μπάμπη στο μνήμα

gossip-tv.gr