Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία από την κηδεία που συγκλόνισε Σκορδά και Λιάγκα

Η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά «πάγωσε» την ελληνική κοινή γνώμη, ενώ το μεγαλύτερο σοκ ήρθε με την ομολογία του πιλότου. Σήμερα, στο Πρωινό «έπαιξαν» μια φωτογραφία από την κηδεία της άτυχης κοπέλας, που συγκλόνισε όλο το πάνελ.

«Είναι αυτή η φωτογραφία από την κηδεία. Είναι ο πιλότος, κρατάει στα χέρια του, είναι συγκλονιστική φωτογραφία…

Είδα τη φωτογραφία και χωρίς την επεξεργασία, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μακάρι να βρει στη ζωή το δρόμο του και να τα ξεπεράσει όλα αυτά γιατί θα έχει μια δύσκολη ζωή όταν μάθει αυτά που έχουν συμβεί.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Έσωσαν γατάκι μέσα από το φλεγόμενο διαμέρισμα! (φωτό)

Μακάρι να είναι ρόδινη η ζωή του από εδώ και πέρα, όσο μπορεί να γίνει αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι μια συγκλονιστική φωτογραφία, είναι πάνω από τον τάφο, βλέπουμε τα λουλούδια και βλέπεις ότι έχει μαζί το παιδί τους στην αγκαλιά, όταν έχει σκοτώσει τη μητέρα του παιδιού. Και το κρατάει αγκαλιά σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είναι ανατριχιαστική φωτογραφία», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Πώς το συνεχίζει; Είναι το ίδιο πράγμα με την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν, είναι σαν να μη σε νοιάζει καθόλου.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Ξεκίνησαν τα έργα για την αποχέτευση στο Ντράφι! (φωτό)

Δεν σε νοιάζει η ύπαρξη των άλλων καθόλου. Γιατί να “τελειώσεις” αυτή τη μάνα, κάνοντάς την να αγκαλιάζει το δολοφόνο του παιδιού της. Της σκότωσες το παιδί, της δίνεις και αυτό; Πώς να συνέλθεις από αυτό;».

newsit.gr