Γλυκά Νερά: Η σοκαριστική αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την κηδεία της Καρολάιν (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε, τη συνομιλία που είχε με φίλη των δύο οικογενειών στην Αλόννησο και σοκάρει όσα ανέφερε!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε σχετικά με την κηδεία της άτυχης 20χρονης Καρολάιν και όσα μετέφερε φίλη των δύο οικογενειών: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κηδεία με την έννοια της απόλυτης σιωπής γιατί συνήθως υπάρχει ένα κατανυχτικό, μεγαλοπρεπές κλίμα. Δεν μιλούσε κανείς κι ήταν κατηφείς. Μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν ένας Μπάμπης, όπου κρατά το μωρό, κάθεται δίπλα στον τάφο κι έχει γυρισμένο το προσωπάκι της κόρης να κοιτά προς το φέρετρο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σοκάροντας το πάνελ και συνέχισε: «Εμείς ρίχναμε χώμα και λουλούδια κι αργότερα σηκώθηκε σκόνη κι ενοχλήθηκα που αυτή πήγαινε στο πρόσωπο του μωρού»!

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Έπεσε το Instagram του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Διέγραψε τον λογαριασμό από την φυλακή;

«Ήθελα να του πω Μπάμπη πάρε λίγο το μωρό και να μην βλέπει αυτή την εικόνα του χώματος. Αυτό κράτησε σε όλη την κηδεία και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Χρησιμοποίησε το παιδί για ασπίδα ακόμα και στην κηδεία. Μου είπε δεν ήθελα να ρίξω το χώμα για το παιδί. Η σιωπή που ζήσαμε στην κηδεία, υπήρχε και στην Αλόννησο την επόμενη ημέρα.» ήταν τα λόγια της φίλης στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα μετέφερε στην εκπομπή.

Δείτε ακόμα:  Νέες αποκαλύψεις για τη Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ψάχνουν συνεργό του συζυγοκτόνου - Νέο στοιχείο - «φωτιά»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

gossip-tv.gr