Γλυκά Νερά: «Ηρθε σαν ποντικός, μάλλον μας φοβάται» λέει συγκρατούμενός του Αναγνωστόπουλου

Σαν «ποντικό» χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μετά από τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου, συγκρατούμενός του που αναφέρθηκε στις κινήσεις του καταδικασμένου για τη δολοφονία της συζύγου στα Γλυκά Νερά, πιλότου. Μάλιστα όπως ανάφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 στην αρχή ήθελε να πάει σε άλλη πτέρυγα των φυλακών πιο «ήσυχη» ενώ αποφεύγει να έχει επαφές με παλιότερους κρατούμενους «γιατί μάλλον μας φοβάται».

«Ο πιλότος είναι τυπικός, κάνει τη δουλειά του στην καντίνα και αμέσως μπαίνει στο κελί. Δεν ανακατεύεται με τους υπόλοιπους από εμάς, τους πιο παλιούς, γιατί μάλλον μας φοβάται. Μία – δύο φορές που τον πλησίασα, μαζεύτηκε, τον είδα λίγο τρομαγμένο» σχολίασε κρατούμενος στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα στο «Πρωινό».

Ενώ αναφερόμενος στη συμπεριφορά του είπε: «Μας μιλούσε στον πληθυντικό για να μην έχει φασαρίες. Μάλιστα όταν μπήκε στη φυλακή, μάθαμε ότι ήυελε να πάει στην πτέρυγα (…) και όχι εδώ που τον έφεραν, γιατί είναι η “ήσυχη” πτέρυγα. Είναι πτέρυγα με κατάδικους για “μαλακά” εγκλήματα, ή κρατούμενους με προβλήματα που παίρνουν ψυχοφάρμακα και είναι μόνιμα ήρεμοι. Ομως, δεν είχε διαθέσιμο κελί και έτσι τον έφεραν εδώ. Οταν ήρθε, έγινε λίγο σούσουρο, γιατί τον βλέπαμε στην τηλεόραση. Ολοι λέγαμε “ήρθε ο πιλότος”. Ξέρεις πως έμοιαζε; Σαν ποντικός, σαν μικρό παιδί που πέταξε μια πέτρα και τώρα σκυμμένος, κρύβεται για να μην τον δουν. Κάποιοι τον έχουν ρωτήσει για το έγκλημα, αλλά δεν μιλάει γι αυτό. Εγώ δεν τον έχω ρωτήσει, γιατί δεν χώνεψα ποτέ από που έκανε και ειδικά το θέατρο που έπαιξε μετά».

Κατέληξε, δε, σημειώνοντας: «Αν το έχει μετανιώσει; Δεν ξέρει κανείς, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχει τη στάση “ασκητή” όπως λέμε εμείς εδώ. Δηλαδή, μοιάζει να θέλει να απομονωθεί και ήσυχα να βγάλει την ποινή του».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.