Γλυκά Νερά: Με το μωρό στο σπίτι οι γονείς του πιλότου – Η αντίδραση μετά την ομολογία (video)

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η δολοφονία της Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο ο οποίος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

«Ένιωθα για πέντε λεπτά τον πνιγμό της Καρολάιν», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Στάμου βρέθηκε στο πατρικό του πιλότου στην Αγία Παρασκευή, με τους γονείς του να μην έχουν καμία επικοινωνία με τον γιο τους μετά την ομολογία του. Σύμφωνα με το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Οι πόρτες είναι κλειστές, τα παράθυρα είναι κλειστά…Η οικογένεια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της» είπαν κάποιοι γείτονες, που αποκάλυψαν ότι ακούγονται συνεχώς κλάματα από το μωρό και τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δείτε ακόμα:  Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με την 42χρονη που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» σε αυλή σπιτιού

Γλυκά Νερά: Η απόφαση για το ποια από τις 2 οικογένειες θα κρατήσει το παιδί μες στις επόμενες ώρες

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποφασίσει η Εισαγγελία Ανηλίκων για το ποιος από το οικογενειακό περιβάλλον τής ενός έτους κόρης του δράστη και του θύματος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δηλαδή η οικογένεια του 32χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου ή της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς θα αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού.

Η δικογραφία της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στην Εισαγγελία Ανηλίκων η οποία, βάσει του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα θα αναθέσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας προσωρινά είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου πιλότου στα Γλυκά Νερά.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Παντρεύτηκε ο αστυνομικός που έβγαλε αγκαλιά το μωρό της Καρολάιν από το σπίτι (φωτό)

Η απόφαση θα ληφθεί μετά από έρευνα που διενεργούν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες με εντολή της Εισαγγελίας να διακριβώσουν τις συνθήκες διαβίωσης της πατρικής και μητρικής οικογένειας του παιδιού και προτείνουν με αιτιολογημένο πόρισμα ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι καταλληλότερο για το μωρό, το οποίο προς το παρόν διαμένει στην πατρική κατοικία του 32χρονου πιλότου.

Η κινητοποίηση της Εισαγγελίας Ανηλίκων στηρίζεται στο άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα που προβλέπει ότι σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

Δείτε ακόμα:  Χειροπέδες σε 36χρονο για την στυγερή δολοφονία ηλικιωμένου!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, thecaller.gr