Γλυκά Νερά: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη – “Η Καρολάιν θα είχε γλυτώσει – Για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε” (βίντεο)

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας για τη δολοφονία της άτυχης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, τον Μάϊο του 2021, από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η 20χρονη Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πριν αυτός την δολοφονήσει μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια της κόρης τους.

Η Κάρολαϊν Κράουτς, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο “Πρωινό” του Ant1, ήταν έτοιμη να ανακοινώσει και στους γονείς της ότι πρόκειται να χωρίσει με τον 32χρονο πιλότο.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Αθώος ο Σταύρος Μπαλάσκας για το «αν δεν ήταν βλάκας ο πιλότος σε 4 χρόνια θα ήταν έξω»

Όπως αποκάλυψε επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας, η Καρολάιν θα είχε γλυτώσει, αλλά δεν πρόλαβε για λίγες ημέρες να φύγει από το σπίτι

Ήθελε όμως να το κάνει από κοντά, στην Αλόννησο, και γι’ αυτό περίμενε την άρση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

«Η Κάρολαϊν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… Δεν πρόλαβε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά φίλη της Κάρολαϊν.

Δείτε ακόμα:  Περιφέρεια Αττικής: Ειδικές Μονάδες Άμεσης Επέμβασης -Απεγκλωβισμού ασθενών και πολιτών