Γλυκά Νερά: Πάμε για μεγάλη ανατροπή – Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα – Ποιον ψάχνουν οι Αρχές

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα είχε φωτογραφίσει τον Αναγνωστόπουλο ως τον φονιά της συζύγου του είναι ξεκάθαρος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στα Γλυκά Νερά.

Και στη χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είπε ότι τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι, αυτό του ανακριτή ο οποίος πρέπει να φωτίσει ένα κομμάτι της υπόθεσης που είναι ακόμα στο σκοτάδι.

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι δεν έχει πειστεί ότι η ζήλια ή η απειλή του διαζυγίου και της εγκατάλειψης ήταν το κίνητρο του γυναικοκτόνου και δηλώνει πεπεισμένος ότι ο λόγος ήταν άλλος.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Επίσκεψη Οικονόμου - Κάρλου στο Ντράφι - Τι συζητήθηκε για αποχέτευση, πυρασφάλεια, ονοματοθεσία (φωτό)

Λέει εν ολίγοις ότι δεν αποκλείεται να υπήρχε συνεργός ή τρίτο πρόσωπο που να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο πιλότος επί 40 μέρες έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες. Άρα, δεν θα του ήταν δύσκολο να μην αποκαλύψει την αλήθεια για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Αν συνδυάσει κανείς και την εικόνα της μαύρης BMW που το βράδυ του εγκλήματος φάνηκε να φεύγει με ταχύτητα απ’ το σημείο, συμπεραίνει ότι υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία ακόμα στην υπόθεση.

Δείτε ακόμα:  Πρώτη φορά ακούστηκε στη Βουλή - "Αυτοί σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ" - Θα βρεθούν οι δράστες;

Ο κ. Κατερινόπουλος θεωρεί ότι θα έχουμε και νέα ανατροπή με την αποκάλυψη του τρίτου προσώπου και όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά την έρευνα του ανακριτή. Και όταν το λέει αυτό ο άνθρωπος που είχε καταλάβει τα πάντα από την πρώτη στιγμή, κάτι παραπάνω θα ξέρει…

dailymedia.com.gr