Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όταν έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου της Λυδίας (βίντεο)

Αποφασισμένοι να αλλάξουν το επώνυμο της μικρής Λυδίας, της κόρης της δολοφονημένης στα Γλυκά Νερά, Καρολάιν Κράουτς, είναι αποφασισμένοι οι γονείς της που πλέον έχουν υπό την προστασία του το μικρό παιδί. Πρόθεση για την οποία ενημερώθηκε από τα Μέσα ενημέρωσης και ο προφυλακισμένος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Είναι μία κίνηση που ο ίδιος δεν το περίμενε και όπως μετέφερε συγκρατούμενό του στον ANT1, εξοργίστηκε με αυτή την απόφαση. Όπως αναφέρει ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του συζυγοκτόνου, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής.

Δείτε ακόμα:  Η Κατερίνα Μονογυιού έμαθε από τους δημοσιογράφους ότι είναι νεκρός ο αδελφός της στο τροχαίο στην Βούλα

«Αρχικά, έμαθε την αλλαγή επιθέτου από τα Μέσα και εξοργίστηκε, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Ειδικά μετά την απόσυρση των γονιών του από το δικαστήριο της συνεπιμέλειας της μικρής» ανέφερε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία του τηλεοπτικού σταθμού. Και συμπλήρωσε πως: «Είναι στεναχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομά του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος».

reader.gr