Γλυκά Νερά: Σόκαρε στο Ευτυχείτε η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την κηδεία της Κάρολαϊν

“Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κηδεία με την έννοια της απόλυτης σιωπής γιατί συνήθως υπάρχει ένα κατανυχτικό, μεγαλοπρεπές κλίμα” ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την συγκεκριμένη μαρτυρία.

Όλο και νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσω του Ευτυχείτε, μετέφερε την συνομιλία που είχε με φίλη των δύο οικογενειών στην Αλόννησο.

Τα όσα του ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο πραγματικά σοκάρουν για το πως κινήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά την διάρκεια της κηδείας. «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κηδεία με την έννοια της απόλυτης σιωπής γιατί συνήθως υπάρχει ένα κατανυχτικό, μεγαλοπρεπές κλίμα.

Δείτε ακόμα:  Θλίψη στο τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη (φωτό)

Δεν μιλούσε κανείς κι ήταν κατηφείς. Μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν ένας Μπάμπης, όπου κρατά το μωρό, κάθεται δίπλα στον τάφο κι έχει γυρισμένο το προσωπάκι της κόρης να κοιτά προς το φέρετρο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σοκάροντας το πάνελ και συνέχισε: «Εμείς ρίχναμε χώμα και λουλούδια κι αργότερα σηκώθηκε σκόνη κι ενοχλήθηκα που αυτή πήγαινε στο πρόσωπο του μωρού.

Ήθελα να του πω Μπάμπη πάρε λίγο το μωρό και να μην βλέπει αυτή την εικόνα του χώματος. Αυτό κράτησε σε όλη την κηδεία και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Χρησιμοποίησε το παιδί για ασπίδα ακόμα και στην κηδεία. Μου είπε δεν ήθελα να ρίξω το χώμα για το παιδί. Η σιωπή που ζήσαμε στην κηδεία, υπήρχε και στην Αλόννησο την επόμενη ημέρα.»

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

zappit.gr