Γλυκά Νερά: Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στην “ψυχολόγο” της Καρολάιν όταν μιλούσε για την “προβληματική σχέση” του ζευγαριού

Απειλές για τη ζωή της δεχόταν σύμφωνα με την εφημερίδα On time η “ψυχολόγος” Ελένη Μυλωνοπούλου, σχετικά με το τι θα καταθέσει στην Αστυνομία για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας, τα απειλητικά τηλεφωνήματα γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη ή από συνεργό του. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία εξαρχής για όσα υποστήριζε δημόσια, γεγονός που δείχνει πως οι Αρχές από πολύ νωρίς είχαν βάλει στο “κάδρο” τον 32χρονο πιλότο.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας περιέγραψε στις Αρχές, γεγονότα που την έκαναν να πιστέψει πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση, όπως την πλήρως αντιφατική περιγραφή των δύο για τη σχέση τους. Μάλιστα υποστηρίζει πως από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο πιλότος με το παιδί τους και ουσιαστικά της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

Δείτε ακόμα:  Γλύκα Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν έσπασε με τα χέρια της την επιγραφή με το μήνυμα του Μπάμπη στο μνήμα

“Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια , ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος , ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος”.

Η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και όση ώρα της μιλούσε ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές και ακούγονταν έξω όπου καθόταν ο πιλότος με το παιδί, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Επίσης φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.

Δείτε ακόμα:  Ανακύκλωση με ανταποδοτικά οφέλη για τα επόμενα 4 χρόνια στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου! (φωτό)

Παράλληλα αναφέρει πως αμέσως μετά την πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία, στις 13 Μαΐου, δέχθηκε τηλεφώνημα από κοινό γνωστό της με τον πιλότο που τη ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι Αρχές. Εκείνη κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία απάντησε ότι δεν την είχαν καλέσει και αναρωτήθηκε προσποιητά για ποιο λόγο να την καλέσουν. Τότε εκείνος φέρεται να της είπε ότι ο πιλότος έχει δώσει τα στοιχεία όλων στην αστυνομία και θα τους καλούσαν. Φέρεται επίσης να της είπε ότι είναι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να τον υπερασπιστεί. Όταν έγινε γνωστό το όνομά της από τα ΜΜΕ, της τηλεφώνησε ο ίδιος ο πιλότος για να την ρωτήσει αν την κάλεσε η αστυνομία και φέρεται να της είπε πως οι αστυνομικοί είναι καλά παιδιά.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Ένας τραυματίας (φωτό)

Σύμφωνα όμως με αυτά που φέρεται να περιγράφει στις 22-23 Μαΐου, άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από απόρρητα νούμερα και ένας άντρας της έλεγε: “Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει”. Επίσης απειλή φέρεται αν δέχτηκε και συνεργάτης από το γραφείο της. Μετά την κηδεία της Καρολάιν και και πριν από το μνημόσυνο, ο πιλότος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να κάνουν μία συνεδρία προκειμένου να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του.

Στη συνεδρία φέρεται να αναφέρει πως της έκανε εντύπωση ότι ο πιλότος δεν την κοιτούσε απευθείας στα μάτια όπως την κοιτούσε στο παρελθόν αλλά είχε το βλέμμα του χαμηλωμένο και ακόμη δεν αναφερόταν στην Καρολάιν με το όνομά της. Φέρεται δε, να κάνει λόγο για προσποιητή συγκίνησή του.

ΠΗΓΗ: ON time