Γλυκά Νερά: Τέλος ο “flying babis” – Γιατί εξαφανίστηκε το προφίλ στο Instagram του δολοφόνου της Καρολάιν

Το προφίλ στο Instagram που διατηρούσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, εδώ και λίγες ημέρες έχει εξαφανιστεί.

Ο λογαριασμός flying babis δεν είναι πλέον ενεργός. Όποιος επιχειρήσει να επισκεφθεί τον συγκεκριμένο λογαριασμό λαμβάνει μήνυμα πως η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη και πως ενδεχομένως να έχει διαγραφεί.

Από την ημέρα της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δεχθεί χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης καθώς αρχικά όλοι είχαν πιστέψει το σενάριο περί ληστείας που είχε στήσει. Εντύπωση είχε προκαλέσει ωστόσο πως από την ημέρα που ομολόγησε το στυγερό έγκλημα, ο λογαριασμός του στο Instagram είχε “απογειωθεί” με τους followers να πολλαπλασιάζονται.

Δείτε ακόμα:  Αποκάλυψη για τη φωτιά στο Γραμματικό: Τρεις διαφορετικές εστίες ταυτόχρονα - Μιλούν για εμπρησμό!

Στην πλειοψηφία τους οι χρήστες ξεσπούσαν κατά του συζυγοκτόνου γράφοντας υβριστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο 33χρονος βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού και κανείς δεν γνωρίζει αν κάποιος απενεργοποίησε τον λογαριασμό, ή αυτός κατέβηκε από τις αναφορές χρηστών του διαδικτύου.

enikos.gr