Γλυκά Νερά: Τι κρύβει η κατεστραμμένη πόρτα στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει η σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν με την αστυνομία να εξετάζει αν υπήρχε ή όχι ενδοοικογενειακή βία μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Έχει γίνει μάλιστα γνωστό, ένα επεισόδιο στο οποίο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είχε σπάσει μια πόρτα του σπιτιού τον Νοέμβριο του 2020. Η πόρτα επισκευάστηκε από τον ίδιο. Αυτή η ιστορία, που προέκυψε από έναν μεγάλο καυγά, είναι γνωστή και στους γείτονες του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί μετά την δολοφονία της νεαρής κοπέλας, η πόρτα αυτή βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: «Σκηνές Μάχης στην Υποκριτική Τέχνη» την Παρασκευή στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ θεώρησε ότι αυτό το έκαναν οι υποτιθέμενοι κλέφτες. Αυτή η πόρτα φυσικά δεν έσπασε από τους υποτιθέμενους δράστες. Έχει μάλιστα σημάδια που παραπέμπουν σε τσεκούρι, λοστό ή κάποιον γάντζο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κρύβει κάποια πράγματα από όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «ΝΕΩΝ» Βασίλη Λαμπρόπουλο η έρευνα για το ημερολόγιο είναι προσωπικό δεδομένο που πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές. Παραμένει ένα βασικό ερώτημα πως είναι δυνατόν να το είχε διαβάσει η αστυνομία και να μην είχε κινηθεί προς την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Έπεσε δέντρο στη Διασταύρωση - Έκλεισε ο δρόμος για το Κέντρο Υγείας (φωτό)

Είναι φανερό ότι αυτός ο άνθρωπος σαν να είχε αποσύρει την αγάπη, το ενδιαφέρον του για την Καρολάιν. Από την επίδειξη υπεραγαπής είχαμε φτάσει σε έναν άνθρωπο που δεν κάνει αναφορά καν στην σύζυγό του.

Σχετικά με το αν υπάρχει παρουσία τρίτου προσώπου, με άμεση ή έμμεση συμμετοχή ο έμπειρος συντάκτης τόνισε ότι πιθανολογείται η έμμεση συμμετοχή αλλά όχι με παρουσία στο σπίτι. Αν υπάρχει θα είναι ένα έμμεσο πρόσωπο που γνώριζε για τις διενέξεις του ζευγαριού. Αν υπάρχουν είναι άτομα από το στενό του περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Δείτε ακόμα:  Νέες αποκαλύψεις για τη Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ψάχνουν συνεργό του συζυγοκτόνου - Νέο στοιχείο - «φωτιά»

Αναφορικά στην αγορά του οικοπέδου και του δανείου που προεγκρίθηκε, υπάρχουν πληροφορίες που δεν έχουν ερευνηθεί. Ο δράστης ήθελε ένα λυόμενο σπίτι, προκατασκευασμένο. Όμως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ανέφεραν ότι υπήρχαν επαφές με το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον περασμένο Γενάρη – Φλεβάρη, όχι το κρίσιμο διάστημα πριν ή μετά τον φόνο. Ο 33χρονος υποστήριζε ότι είχε 11.000 ευρώ σπίτι του, που του έκλεψαν οι ληστές, και δεν έχει εξηγήσει στους αστυνομικούς πως βρέθηκαν στην κατοχή του, για να διαπιστώσει η αστυνομία αν τελικώς υπήρχαν.

newsit.gr