Γλυκά Νερά: Τι λέει ο πιλότος για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός»

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αν και βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του. «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» είπε, ενώ έδωσε την δική του άποψη για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου - Εξοικονόμηση ενέργειας 98%!

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του. Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα» είπε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος.

Επίσης αναφέρθηκε στον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός», που φέρεται να αυτοκτόνησε: «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του».

Δείτε ακόμα:  Καραγιάννης: Τα νέα έργα τρένου σε Ραφήνα, Λαύριο, θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα

Για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια». Τέλος σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν «την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

reader.gr