Γλυκά Νερά: Τι θα ισχυριστεί ο συζυγοκτόνος ενώπιον του ανακριτή – Το μέλλον της μικρής Λυδίας

Μετά την προθεσμία που έλαβε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη (22.06.2021) για να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Σύμφωνα με το MEGA, η υπερασπιστική του γραμμή δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Θα δηλώσει μετανιωμένος και θα εστιάσει στην απουσία προμελέτης, θα ισχυριστεί ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα.

Δείτε ακόμα:  Κορωπί: Παραδόθηκε ο άντρας που πυροβόλησε τον αδερφό του στο ΚΕΠ

Από την πλευρά των συνηγόρων του, μπορεί να αμφισβητήσει την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι όλα έγιναν πάνω σε κάποιον καβγά.

Τι θα ισχυριστεί ενώπιον του ανακριτή:

-Έχει μετανιώσει για τη δολοφονία
-Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Κάρολαϊν
-Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα
– «Έπαιζε θέατρο» για την… κόρη του

Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Δείτε ακόμα:  Ν. Μάκρη: Η απάντηση του Συλλόγου Γονέων για το χώρο του κατεδαφισμένου κτιρίου του 1ου Δημοτικού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για την επιμέλεια της -ενός έτους-Λυδίας. Υπάρχει επαφή μεταξύ των οικογενειών του Μπάμπη και της Κάρολαϊν για το παιδί και μόνο. Υπάρχει περίπτωση από την οικογένεια του δράστη να υποβάλλουν αίτημα να πάρουν την επιμέλεια. Τον τελευταίο λόγο έχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

newsit.gr