Γλυκά Νερά: Τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από τη νύχτα της δολοφονίας (βίντεο)

Μπορεί η κόρη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά να είναι μόλις λίγων μηνών, ωστόσο θα έχουν καταγραφεί πράγματα στο υποσυνείδητό της.

Για το τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών μίλησε αποκλειστικά στο Live News η ψυχίατρος και ψυχοθεραπεύτρια Άλκηστη Ηγουμενάκη.

Η ίδια αναφέρθηκε στην μετα-ανάλυση, εξηγώντας πως αφορά δύσκολες και μακροχρόνιες εργασίες στις οποίες πρέπει οι ψυχολόγοι να δουν πως εξελίχτηκαν οι άνθρωποι μετά από χρόνια.

Δείτε ακόμα:  Τρεις γυναικοκτονίες σε λιγότερο από τρεις μήνες! Πέθαναν από τα χέρια των συντρόφων τους!

«Υποσυνείδητα έχει αποθηκεύσει εμπειρίες που μπορεί να το οδηγήσει μετέπειτα σε προβλήματα, όπως στρες. Υποσυνείδητα αποθηκεύεται κάτι που δημιουργεί άγχος, φόβος και το βλέπουμε ότι εμφανίζεται αργότερα».

«Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι, αλλά σύμφωνα με τις μετα-αναλυσεις τα παιδιά αυτά έχουν ευαισθησία στο πως αντιδρούν στο στρες, αγχωτικές διαταραχές και καταθλίψεις».

Επιπλέον, τόνισε πως έρευνες έχουν δείξει πως τα έμβρυα γυναικών που έχουν υποστεί βία έχουν καταγράψει αυτά τα περιστατικά στο υποσυνείδητό τους.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Αλλαγή της αφετηρίας των δρομολογίων του ΚΤΕΛ

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ