Γλυκά Νερά: Βαπτίστηκε η μικρή Λυδία – Παρόντες οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Βαπτίστηκε σήμερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το skiathoslife, η μικρή Λυδία, η κόρη της άτυχης Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά στενό οικογενειακό κύκλο και με άκρα μυστικότητα ενώ παρόντες ήταν τόσο οι γονείς της Καρολάιν όσο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η βάπτιση της μικρούλας πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκεί όπου πέντε μήνες πριν τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για την μητέρα της, στο ξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της Καρολάιν!

Δείτε ακόμα:  Διακοπές ρεύματος σε Αρτέμιδα και Ζούμπερι

Για να είναι και η άτυχη Καρολάιν παρούσα στη βάπτιση της μονάκριβης κόρης της…

Σημειώνεται σύμφωνα με το τοπικό μέσο πως τη μικρή Λυδία που συμπλήρωσε το πρώτο έτος, βάπτισαν ένας φίλος και 2 φίλες της Καρολάιν οι οποίοι επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της Καρολάιν και διαμένουν μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου.

Υπενθυμίζεται πως την πρόθεση της οικογένειάς του να βαπτιστεί η μικρή Λυδία σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, είχε εκφράσει μιλώντας στη Daily Mail, πριν από λίγες ημέρες, ο παππούς της και πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ.

Δείτε ακόμα:  Δίκη Γλυκά Νερά: Τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος