Γνωστή ηθοποιός ξεσπά για πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες: «Είχε ύφος 1000 καρδιναλίων»

Ξέσπασε η Νικολέττα Βλαβιανού μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο της, τα «έβαλε» με πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών.

Δίχως όμως να την κατονομάζει, καθώς όπως γράφει, η ηθοποιός από τη δημοφιλή σειρά του Ant1 θέλησε να παρακάμψει τη σειρά προτεραιότητας στο διαγνωστικό κέντρο οπού είχε βρεθεί και η ίδια για το καθιερωμένο τεστ Covid και περίμενε στην ουρά.

Διάβασε παρακάτω το κείμενό της.

«.Άγριες μέλισσες….καλάμια και λοιπά είδη ….
Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι « μέλισσες» εκτός από κεντρί , έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»….
Εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους συναντήσαμε σήμερα σε διαγνωστικό κέντρο όπου πήγαμε για το εβδομαδιαίο test COVID-19….
Και ενώ αναμένουμε στην σειρά και με ραντεβού ,εμφανίζεται η Άγρια μέλισσα με ύφος 1000 καρδιναλίων και αφού ενημέρωσε πως είναι η κυρία Δ. Μελίσσα ..με στόμφο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους ( όρθιους κηφήνες ) πως βρίσκεται σε καθημερινά γυρίσματα….

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος! Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς

Ομολογώ δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε το όνομα , ούτε η αναφορά στο επάγγελμα …( άναυδοι την κοίταξαν την αρχιμέλισσα οι υπόλοιποι απλοί βασανισμένοι πολίτες …)
Ευγενικά την χαιρέτησα επειδή γνωριζόμαστε ( λόγω μασκας θεώρησα πως δεν με γνώρισε) και της είπα πως και εγώ και η Τ.που ήταν μαζί μου ( γνωστή ηθοποιος επισης..) βρισκομαστε σε καθημερινά γυρίσματα….
Τότε εδέησε να ρίξει το βλέμμα πάνω μας και ρώτησε με Βασιλική απορία ( λες και δεν υπάρχει άλλο σηριαλ εκτός από τις Μέλισσες…)
Που παίζετε εσείς ;;;

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: “Η φίλη μου πέθανε μόνη της, από κορονοϊό, σε ένα νοσοκομείο χωρίς…”

Στον Πλάτανο απάντησα , εισπράττοντας ένα υποτιμητικό βλέμμα …( σημειώνω πως γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε και κοινούς φίλους …)
Και ενώ μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος εξεταζόμενος ,μιλούσε επιδεικτικά δυνατά (!) στο τηλ με τον Θ. ( από το γύρισμα )και έτσι έμμεσα ( μας …)ενημέρωσε πως μίλησε με την διευθύντρια του κέντρου κ θα προηγηθεί (!) … ήρθε η σειρά μου ….
Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας πως και ραντεβού έχω και δουλειά όπως η Μελίσσα Δ…και ας κάνει υπομονή 3 λεπτά να τελειώσω …

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες Spoiler: «Αρκετούς γάμους είδατε, καιρό έχουμε να...» (βίντεο)

Η βασίλισσα ( που επαναλαμβάνω ,γνωριζομαστεεε..) γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : …— Μα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ …
Εκεί βουίξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα – Μα και ξεμά, Ποια λες κυρία μου ;;; της αντιγύρισα … Είμαι η Βλαβιανού η Νικολέτα , έλεος !!!
Και να φανταστεί κανεις πως τρέχω σε συμβούλια στο ΔΣ του ΣΕΗ μέχρι αντιπρόεδρος έχω υπάρξει , στον δε Διονυσο ταμίας για να εκπροσωπώ το σύνολο των ηθοποιών …
εεεε ντροπή πιά …!!!!
Επιτελους Έχει και η αγένεια οπως και η «χαζομάρα»τα όρια της …», έγραψε.

gossip-tv.gr