Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας εντυπωσίασε στο The Voice

Προέρχεται από γνωστή εφοπλιστική οικογένεια της χώρας μας, αλλά η Μυρτάλη Νομικού θέλει να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο

Οι τέσσερις coaches του «The Voice of Greece» – Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς πήραν τις θέσεις τους για άλλο ένα live των Blind Auditions και διεκδίκησαν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώρας. Ανάμεσά τους η 23χρονη Μυρτάλη Νομικού, η οποία αν και κατάγεται από εφοπλιστική οικογένεια, αποφάσισε πως θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Δείτε ακόμα:  Μάγια Τσόκλη: «Ο πατέρας μου παντρεύτηκε την αδελφή της μητέρας μου»

Μάλιστα, όπως είπε στους coaches γύρισε την πλάτη στα ναυτιλιακά που ποτέ δεν της κέντρισαν το ενδιαφέρον και αφοσιώθηκε στο τραγούδι. Έτσι, δήλωσε συμμετοχή στο «The Voice», επηρεασμένη και από τη μουσική ενασχόληση της μητέρας της που λατρεύει το κλασικό τραγούδι.

Η Μυρτάλη Νομικού βρέθηκε για λίγο καιρό στην Αγγλία και ύστερα στην Αμερική και τελικά κατέληξε στη σκηνή του The Voice.

Δύο ήταν οι καρέκλες που γύρισαν, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ το κουμπί πάτησε και η Ελενα Παπαρίζου, αλλά ήταν εκτός χρόνου. Τη Μυρτάλη, που έχει το όνομα της γιαγιάς της και είναι αρχαιοελληνικό, διεκδίκησαν οι δύο μέντορες, με τον Πάνο Μουζουράκη να την παίρνει στην ομάδα του

Δείτε ακόμα:  Εκτός του "Πρωινού" η Λίτσα Πατέρα - Τι συνέβη

ethnos.gr