Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιστρέφει με ένα διαφορετικό late night

Ένα διαφορετικό late night ραντεβού δίνει από την ερχόμενη εβδομάδα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με live δίωρες εκπομπές που θα μεταδίδονται Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 00:15.

Στη συντροφιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρίσκονται ο Νικόλας Ράπτης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος και θα σχολιάζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα θέματα της επικαιρότητας.

«Συνδέσεις, μέσω Skype, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, αλλά και με γνωστά πρόσωπα που βιώνουν τη δύσκολη αυτή περίοδο, μένοντας στο σπίτι. Βίντεο επικαιρότητας, αλλά και βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους.

Μουσικές στιγμές με τραγουδιστές που θα τραγουδούν live για το τηλεοπτικό κοινό. Παιχνίδια, challenges και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές», θα περιλαμβάνει το νέο δίωρο ενημερωτικό και συνάμα ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«O Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει live, προσαρμόζει την εκπομπή του στη νέα πραγματικότητα και μας δίνει ραντεβού για μια διαφορετική late night συνάντηση Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 00:15, στον ΑΝΤ1. Μαζί του ο Νικόλας Ράπτης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Ο Γρηγόρης και η παρέα του θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε ένα δίωρο όπου όλα θα έχουν τη θέση τους, και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία:

Συνδέσεις, μέσω Skype, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, αλλά και με γνωστά πρόσωπα που βιώνουν τη δύσκολη αυτή περίοδο, μένοντας στο σπίτι. Βίντεο επικαιρότητας, αλλά και βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους. Μουσικές στιγμές με τραγουδιστές που θα τραγουδούν live για το τηλεοπτικό κοινό. Παιχνίδια, challenges και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές.

«Live Tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή στις 00:15, στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!»

enikos.gr