Γρηγόρης Πετράκος: Ένας αντιεμβολιαστής που διασκεδάζει εμβολιασμένους

Αντιεμβολιαστής μέχρι το κόκκαλο…

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Πετράκο ο οποίος από το ερχόμενο Σάββατο θα τραγουδά σε μαγαζί της Πάτρας, που θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους. Τρεις μήνες έχουν περάσει μόνο από τότε που ο ίδιος είχε κατακεραυνώσει τον συνάδελφο του, Πάνο Κιάμο, για ακριβώς το ίδιο πράγμα ότι δηλαδή επέστρεφε στην πίστα μόνο για εμβολιασμένους πελάτες. Τώρα που είναι υποχρεωτικό αποφάσισε να τραγουδήσει σε εκείνους που πριν μερικές ημέρες τους ρωτούσε αν πήραν τελικά τις ζωές τους πίσω.

Η επάνοδος του Πετράκου στα καλλιτεχνικά δρώμενα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με αρκετούς διαδικτυακούς του φίλους να γράφουν πως τους πρόδωσε.

Δείτε ακόμα:  Βαλέρια Κουρούπη: «Ο Φιλιππίδης χρίζει ψυχιάτρου και τιμωρίας»

Παράλληλα, ανησυχίες εκφράζουν οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους αδυνατούν να παίξουν τον ρόλο του αστυνόμου την ώρα μάλιστα που καλούνται να δουλέψουν με σχεδόν τους μισούς δυνητικά πελάτες τους.

Σύμφωνα με τον κ. Στέφανο Οικονόμου, επιχειρηματία που συνεργάζεται για πολλά χρόνια με τον κύριο Πετράκο, όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή Live News, το μαγαζί που θα τραγουδήσει ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένα εστιατόριο-μπυραρία και όχι ένα νυχτερινό κέντρο. Εξέφρασε δε και ο ίδιος την δυσκολία της εφαρμογής των μέτρων ελέγχου ταυτότητας και πράσινου πιστοποιητικού στους πελάτες των καταστημάτων του.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Μαρίνος: «Θέλει να είναι μόνος του και δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν»

megatv.com