Γυναίκα αστυνομικός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου κρατούμενου

Σκάνδαλο σε φυλακές της Καλιφόρνιας, με τον εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίωξη σε 50χρονη αστυνομικό για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου φυλακισμένου.

Σκάνδαλο σε φυλακές της Καλιφόρνια, με σεξουαλικά εγκλήματα αλλά και συγκάλυψη αυτοκτονίας. Μία 50χρονη γυναίκα αστυνομικός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου κρατούμενου.

Την περασμένη Παρασκευή ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στην αστυνομικό για την σεξουαλική κακοποίηση του κρατούμενου αγοριού, σε μία εγκατάσταση φυλακών ανηλίκων.

Σύμφωνα με το foxnews.com η 50χρονη Nicole Perales, βρισκόταν σε «θέση εμπιστοσύνης» όταν φέρεται να έκανε στοματικό σεξ με τον 15χρονο κρατούμενο μεταξύ 27 Αυγούστου 2004 και 26 Αυγούστου 2005.

Ο ανώτατος εισαγγελέας υπέβαλε ποινικές διώξεις για κακούργημα κατά της αστυνομικού, η οποία θα μπορούσε να δεχθεί ποινή τεσσάρων ετών φυλάκισης.

Όσο για τη συγκάληψη αυτοκτονίας, δύο αστυνομικοί κατηγορούνται για παραποίηση αρχείων προκειμένου να καλύψουν την αμέλειά τους σε αυτοκτονία μίας γυναίκας μέσα στις φυλακές το 2021.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.