Γυναικοκτονία, Ρόδος: Τι αποκάλυψε δικηγόρος πρώην συντρόφου του 40χρονου – Πώς την απειλούσε

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 40χρονο που δολοφόνησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου στην Ρόδο την πρώην σύντροφό του, Δώρα.

Όπως προκύπτει ο δράστης είχε την ίδια επιθετική συμπεριφορά και στο παρελθόν, απειλώντας με όπλο την πρώην σύζυγό του και ασκώντας σωματική βία σε άλλη κοπέλα, πρώην σύντροφό του.

Ο δικηγόρος της τελευταίας, Βασίλης Μπέης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» αποκάλυψε ότι η πελάτης του είχε υποβάλει δύο μηνύσεις σε βάρος του δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος,

«Η πελάτης μου είχε κάνει δύο μηνύσεις. Η πρώτη ήταν για σωματική βία και απειλή και η δεύτερη επειδή την απείλησε να αποσύρει την πρώτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα:  Αυτός είναι ο 49χρονος που έσφαξε την σύζυγό του (φωτό & βίντεο)

Όπως ανέφερε ο κ. Μπέης μετά την πρώτη μήνυση, «ο δράστης πήγε στον χώρο εργασίας της μαζί με έναν μπράβο, τη βρήκε και την απείλησε ότι αν δεν αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του, θα ανεβάσει φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο. Φυσικά δεν την απέσυρε. Του έκανε δεύτερη μήνυση», σημείωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε απειλήσει με όπλο την πρώην σύζυγό του και είχε καταδικαστεί για αυτή την υπόθεση.

Δείτε ακόμα:  Νέα γυναικοκτονία: Τα τραύματα που μαρτυρούν ότι προσπάθησε να αμυνθεί

«Αυτό που τη στενοχώρησε περισσότερο την πελάτη μου όταν συνέβη το δυσάρεστο συμβάν ήταν ότι δεν μπόρεσε, δεν πρόλαβε να προειδοποιήσει την κοπέλα για το περί τίνος πρόκειται», κατέληξε.