Η 12χρονη αναγνώρισε τον συνεργό του Ηλία Μίχου που την συνόδευε στα ραντεβού

Λίστα με ονόματα ανδρών που συναντήθηκαν και βίασαν το κοριτσάκι έστειλε η Αστυνομία στην Εισαγγελία για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης

Θέμα ωρών θεωρείται η σύλληψη συνεργού του Ηλία Μίχου στην εξώθηση της 12χρονης από τον Κολωνό στην πορνεία, καθώς φέρεται να τον αναγνώρισε η ανήλικη.

Συγκεκριμένα, όπως μετάδωσε ο Alpha, η 12χρονη στη συμπληρωματική της κατάθεση είπε μεταξύ άλλων, ότι στα ερωτικά ραντεβού που της έκλεινε ο Ηλίας Μίχος, όταν δεν μπορούσε να την συνοδέψει ο ίδιος, την πήγαινε ένας φίλος του. Οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες και η ανήλικη φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να αναγνώρισε τον άνδρα που την συνόδευε.

Εν τω μεταξύ, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. καταλήγουν στο συμπέρασμα από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ότι την ανήλικη ξεκίνησε να την εκδίδει η ίδια η 37χρονη μητέρα της, από την ηλικία των 11 ετών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, από τις απαντήσεις που έδωσε το παιδί στους ειδικούς ψυχολόγους και ιδιαιτέρως η απάντηση που έδωσε, όταν την ρώτησαν, γιατί δεν ανέφερε τον πρώτο της βιασμό από τον 53χρονο στην μητέρα της, τους έβαλε σε υποψίες.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει στείλει στην Εισαγγελία λίστα με ονόματα ανδρών, οι οποίοι επιβεβαιωμένα συναντήθηκαν και βίασαν την 12χρονη, προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. Ακόμη, οι αστυνομικοί περιμένουν την έγκριση της Εισαγγελίας, προκειμένου να μιλήσουν και με τα πέντε ανήλικα αδέλφια της 12χρονης, καθώς και με τα δύο μεγαλύτερα, το ένα εκ των οποίων είναι ενήλικο και το άλλο στα όρια της ενηλικίωσης, προκειμένου να εξετάσουν, αν έπεσαν και αυτά ή κάποια από αυτά θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

news.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.