Η 32χρονη που νίκησε τον κορονοϊό παρότι διασωληνώθηκε και γέννησε με καισαρική

«Ήμουν οκτώ μέρες στην εντατική και οκτώ μέρες στο δωμάτιο στο Ιπποκράτειο. Δύο εβδομάδες συνολικά. Στην εντατική, ο σύζυγός μου είχε στείλει μια φωτογραφία του μικρού και μου το διάβασαν. Και είχαν γράψει γύρω – γύρω πράγματα. Όταν ξύπνησα και το είδα, είπα από μέσα μου:

‘Δε θα κλάψω, δε θα το βάλω κάτω’. Κι έτσι έγινε. Είχε βάλει κάμερα στο δωμάτιο του μωρού. Μου έφεραν το κινητό και το έβλεπα όλη την ώρα. Όταν βγήκα από την εντατική είπα από μέσα μου ‘δε θα κλάψω ούτε μια μέρα μέχρι να σηκωθώ. Θα το καταφέρω να πάω δίπλα στα παιδιά μου’», είπε η Ερσίδα και συνέχισε: «Μένω δίπλα στο Ιπποκράτειο.

Η ιδέα μόνο σε τρελαίνει να είσαι δίπλα στο σπίτι και να μην μπορείς να δεις το μωρό», συνέχισε στις δηλώσεις της η 32χρονη.

Η χθεσινή μέρα ήταν γιορτινή για την οικογένεια καθώς ο μικρός Νικόλας της έκλεισε δύο εβδομάδες ζωής ανήμερα της γιορτής του.

«Όλη η οικογένεια είχαμε εμβολιαστεί. Απλά εγώ φοβόμουν μην περάσει κάτι στο μωρό και ήθελα να γεννήσω με το καλό και μετά να κάνω το εμβόλιο. Όλη η ευθύνη είναι δικιά μου. Τώρα που πέρασα όλα αυτά που πέρασα, θα έλεγα ‘κάντε το εμβόλιο. Και να το κάνουν όλοι», κατέληξε η 32χρονη.

nassosblog.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.