“Η Αγελάδα Που Έπεσε Από τον Ουρανό”, τη Δευτέρα στην Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

Η λέσχη μας, την ΔΕΥ 13 Μαίου στο ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, θα προβάλλει στις 20:30, την αργεντίνικη σοβαρή και ανεπιτήδευτη κωμωδία, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Σεμπαστιάν Μπορενζτάιν

Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
(UN CUENTO CHINO)
Διάρκειας: 93λ.

Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρίν
Ιγνάσιο Χουάνγκ

Υπόθεση
H ζωή του Ρομπέρτο έχει μείνει στάσιμη εδώ και είκοσι χρόνια εξαιτίας ενός σκληρού παιχνιδιού της μοίρας. Από τότε ζει απομονωμένος και πικραμένος, έχοντας ως μοναδικό του σύνδεσμο με τον έξω κόσμο, το μαγαζί του με σιδερικά. Ενα απρόσμενο γεγονός, όμως, θα τον ξυπνήσει και θα τον φέρει πίσω στη ζωή.

Ο Ρομπέρτο συναντά τον Γιουν στους δρόμους της πόλης και από τότε ξεκινά μια παράξενη συμβίωση των δύο τους, καθώς ο Ρομπέρτο δεν μιλά κινέζικα και ο Γιουν ούτε λέξη ισπανικά. Ο ερημίτης σιδεράς επιχειρεί να τον αφήσει πρώτα στο αστυνομικό τμήμα και μετά στην κινέζικη πρεσβεία, κανείς ωστόσο δεν θέλει να τον βοηθήσει και έτσι το μόνο που του μένει είναι να τον φέρει στο σπίτι του, καθώς παρότι ζει αποκομμένος από τους άλλους, η συνείδησή του δεν τον αφήνει να εγκαταλείψει έναν άνθρωπο στον δρόμο. Η καταναγκαστική τους συμβίωση, ωστόσο, θα έχει στιγμές άφθονου γέλιου, καθώς ο Ρομπέρτο προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον νεαρό Κινέζο με κάθε μέσο που διαθέτει. Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την αλλόκοτη ιστορία παίζει και η Μαρί, μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον Ρομπέρτο.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ