Η Αγία Φανφάρα, από το Μεταξουργείο, στην Νέα Μάκρη! (φωτό & βίντεο)

Η Αγία Φανφάρα, είναι μία μπάντα νέων ανθρώπων από το Μεταξουργείο. Πρόκειται για Καλλιτέχνες του Δρόμου, οι οποίοι περνούν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα, και ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα. Η ρυθμολογία τους θυμίζει: Βόρεια Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία και γενικώς Βαλκάνια.


Η Αλληλεπίδραση τους με το κοινό είναι μαγευτική, μικροί και μεγάλοι παρασύρονται από καλλιτεχνικό θέαμα. Μπορεί να μην είναι πολύ οικεία τα συγκεκριμένα ακούσματα, στο ελληνικό αυτί, όμως το συγκεκριμένο ζωντανό street art, ήταν μεθυστικό και ξεσηκωτικό, κατά μήκος όλου του Παραλιακού μετώπου της Νέας Μάκρης.

Μάλιστα, ιδιαιτέρως έκπληκτοι παρέμειναν οι φίλοι μας, τουρίστες, από Βαλκάνιες χώρες, οι οποίοι είχαν κατέβει για να απολαύσουν το φαγητό τους.

Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο βράδυ είχαν επισκεφθεί και την όμορφη Ραφήνα, στην οποία επίσης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δημιουργώντας τα καλοκαιρινά βράδια, που θυμίζουν κάτι από παλιό σινεμά• έστω και με διαφορετικά ακούσματα!

Ευχόμαστε, στην Αγία Φανφάρα πάντα να είναι καλοδεχούμενη από τους πολίτες, να συνεχίσουν το όμορφο έργο τους, να βγάζουν τα προς το ζην τους, και με το παραπάνω, και να μας επισκέπτονται πιο συχνά!

Κόπιτσα Κ.Π.