Η αναβολή του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ και η πρόταση Γιαρένη

Την αναβολή του τελικού ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρης Γιαρένης, με επιστολή του στον τύπο.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως σκέφτεται να προτείνει στην ΕΠΟ και τη ΓΓΑ τη λήξη των πρωταθλημάτων με τη βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί και τη διεξαγωγή μπαράζ όπου χρειάζεται και του τελικού Κυπέλλου.

Στην επιστολή του ο Δημήτρης Γιαρένης αναφέρει:

«Βιώνουμε μια κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο. Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο μπορούν να περιμένουν αφού προέχει η ΥΓΕΙΑ μας.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα επανέλθουμε στην κανονικότητα, παρακολουθούμε τα γεγονότα πως εξελίσσονται καθημερινά και θεωρούμε ότι σε δύο εβδομάδες ίσως έχουμε μια εικόνα για να μπορέσουμε να σταθμίσουμε για αποφάσεις.

Το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ότι έως και το Σαββατοκύριακο 4, 5 Απριλίου ΔΕΝ θα έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα. Ο προγραμματισμένος τελικός Κυπέλλου για 5 Απριλίου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Αναλόγως των εξελίξεων και εφ’ όσον δεν θα μπορεί να ξεκινήσει αγωνιστική δραστηριότητα, τουλάχιστον έως και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, η
πρόταση μου προς το Δ.Σ. της Ένωσης, την ΕΠΟ και τη ΓΓΑ (με δεδομένο ότι και το 85% των ομάδων δεν έχουν στόχους) θα είναι η λήξη των πρωταθλημάτων όπως έχουν διαμορφωθεί έως 9 Μαρτίου και η διεξαγωγή, εφ’ όσον το επιτρέπουν οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, ΜΟΝΟ αγώνων μπαράζ (όπου χρειάζεται) και του τελικού Κυπέλλου.

Επίσης θα υπάρξει εισήγηση μου για οικονομική ενίσχυση των σωματείων από τα χρήματα χορηγιών και διαφημίσεων που με προσωπικές ενέργειες έχω φέρει στο ταμείο της Ένωσης…

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να συνεχίσουμε υγιείς να προσφέρουμε στον αθλητισμό όταν λήξει ο συναγερμός για την πανδημία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ».

epsanastisentra.blogspot.com