“Η Αρτέμιδα έχει γίνει μια τεράστια χωματερή”!

Επειδή λόγω εργασίας γυρνάω κάθε μέρα όλη την Αρτέμιδα έχω να πω αυτό… Η Αρτέμιδα έχει γίνει μια τεράστια χωματερή φέτος ο δήμος δυστυχώς όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να καταφέρει και πολλά γιατί το εύρος είναι μεγάλο και γιατί οι κάτοικοι τις έχουν iq αμοιβάδας.

Έχει τύχει πολλές φορές να έχει καθαριστεί ένα μέρος και μετά από 5 λεπτά να έχει ξαναβρομισει. Βάζουν καινούργιους καθρέφτες και μετά από λίγο τους σπάνε ή κολλάνε πάνω τους αυτοκόλλητα με τις ηλίθιες ομάδες τους για να μην βλέπουν οι οδηγοί αν έρχεται κανείς ή όχι.

Δείτε ακόμα:  Στις φλόγες τυλίχθηκε φορτηγό στον Γέρακα

Φτιάχνουν παιδικές χαρές και μετά πάνε και τις σπάνε ή ζωγραφίζουν χυδαιότητες γιατί μόνο αυτό ξέρουν. Πάνε να καθαρίσουν τα φύκια και καταλήγουν στο αυτόφωρο!!! Η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Μια πρόταση λοιπόν που έχω να κάνω, γιατί καλή είναι η γκρίνια αλλά θα πρέπει να δούμε πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό όλοι εμείς που δεν είμαστε αμοιβάδες και θέλουμε το καλό του τόπου, όταν βλέπουμε κάτι κακό αν είναι δυνατόν να το φωτογραφίζουμε και να το κοινοποιούμε, ο δήμος να το βλέπει και να δίνει μια ελάφρυνση στα δημοτικά τέλη σε αυτόν που έκανε την καταγγελία και στον άλλον που ενήργησε λάθος πέρα το υψηλότερου προστίμου που θα του ρίξει αν είναι δυνατόν να του τα επιστρέψει πίσω.

Δείτε ακόμα:  Αττική: Που βρίσκονται τα 427 νέα κρούσματα – Τι συμβαίνει σε Ραφήνα, Πικέρμι & Αν. Αττική

Π.χ. ξεροχορτα ή μπάζα να τα παίρνει ο δήμος και να του τα πετάει έξω από το σπίτι του αν γνωρίζει που είναι… Κίνητρο λοιπόν. Δώστε ένα κίνητρο στους σώφρονες πολίτες να γίνουν τα μάτια και τα αυτιά σας μπας και βάλουν και λίγο μυαλό οι αμοιβάδες που καταστρέφουν τον τόπο. Επίσης κάντε ένα διαγωνισμό για να μπουν κάμερες σε καίρια σημεία.

Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τι φταίει για την κατάντια του δήμου. Κάντε προτάσεις για να δούμε πως θα θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση…. Ελπίζω να εισακούστηκα…

Δείτε ακόμα:  Ο ψευτογιατρός του Κορωπίου, η ιδιωτική κλινική και η «ανιψιά» του Νεγρεπόντε της CIA

Σπυρος Μουστάκας