Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αν και θα υπάρχουν δυσκολίες, θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι – κάποιους θα πρέπει να τους απορρίψετε και κάποιους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε την ευκαιρία και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν πέτυχαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους, απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν ήταν δικό σας το λάθος στη σχέση σας ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο απολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας. Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει τις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τα δεδομένα, να βάλει προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλλετε σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Οσο και αν τα επαγγελματικά σας θα απαιτούν πολλές ώρες δουλειάς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά μην απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα γνωρίσετε, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργιους τρόπους επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα είναι δύσκολη και ενδέχεται να απογοητευτείτε από κοντινά σας πρόσωπα. Ομως, θα το ξεπεράσετε χωρίς απώλειες και θα δώσετε νέα πνοή στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, γιατί η παρόρμηση να κάνετε πολλά συγχρόνως θα δώσει αρνητικά αποτελέσματα. Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλετε να διευθετήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε την εγωιστική συμπεριφορά σας απέναντι σε οικογενειακά άτομα, καθώς η δημιουργία εντάσεων θα φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και δεν θα έχετε υποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αυτοσυγκέντρωσή σας θα είναι μειωμένη και τα αντανακλαστικά σας όχι τόσο γρήγορα, όπως συνήθως. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ελαττώσετε τον χρόνο που αφιερώνετε καθημερινά στα επαγγελματικά σας θέματα και να ξεκουραστείτε.